Ποιο ήταν το no 1 άρωμα στην Ευρώπη το 2015; Μήπως είναι το άρωμά σου;

Ποιο ήταν το no 1 άρωμα στην Ευρώπη το 2015; Μήπως είναι το άρωμά σου; | tlife.gr
Οι Γαλλίδες λένε: μέχρι τα 30 σου πρέπει να έχεις βρει το άρωμά σου και να το φοράς για τα επόμενα 30 χρόνια. Κι επίσης, το How to be a Parisian είναι ένα βιβλίο που έγινε best seller παγκοσμίως την περασμένη χρονιά και οοοοολο αυτό μεταφράζεται πως η γνώμη των Γαλλίδων μετράει. Γιατί οι Γαλλίδες ξέρουν!
Υποθέτω, λοιπόν, πως θα ήθελες να ξέρεις ποιο ήταν το no 1 σε πωλήσεις άρωμα το 2015 στην Γαλλία αλλά και στην Ευρώπη. Πριν γίνει η αποκάλυψη να σου πω ότι το συγκεκριμένο άρωμα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να το φοράς κι εσύ μιας και είναι πολύ δημοφιλές και στην Ελλάδα.
Και είναι το…

Και να η επίσημη ανακοίνωση όπως έφτασε στο mail μου!

«Μια εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία από το λανσάρισμά του το 2012, το La vie est belle καταγράφει μια ακόμη επιτυχία στα ήδη εξαιρετικά επιτεύγματά του, φθάνοντας στην κορυφή των γυναικείων αρωμάτων στην Ευρώπη για το 2015*.

Η οσφρητική έκφραση της ευτυχίας, από τη Lancôme επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ακαταμάχητη έλξη που ασκεί το άρωμα στις Γαλλίδες οι οποίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ανακήρυξαν σε άρωμα της επιλογής τους. Το La vie est belle παρουσιάζει τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία των αρωμάτων πολυτελείας στη Γαλλία**, με ένα άρωμα να πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μια μεγάλη επιτυχία, σε μία από τις πιο απαιτητικές αγορές αρωματοποιίας πολυτελείας.

Το κλειδί της επιτυχίας; Η αγάπη των γυναικών για το άρωμα που περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε φυσικά συστατικά, αντλεί μεγάλη δύναμη από την επικοινωνία του, η οποία κινείται γύρω από το χαμόγελο της Julia Roberts – αλλα και τις δύο ακαταμάχητες προσκλήσεις για να αγαπήσουμε τη ζωή και να το δηλώσουμε με όλη μας την καρδιά!

(*) Πηγή: αγορές σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών σε Γαλλία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, IRI πάνελ καταναλωτών σε Γερμανία, Nielsen Ελβετίας και Ολλανδία.
(**) Πηγή: πωλήσεις σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του, συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών στη Γαλλία».

Και για να μετρήσουμε και το εδώ ποσοστό, ετοίμασα αυτό το poll. Φοράς το La vie est belle της Lancome;

READ more