Poll: θα αγόραζες ποτέ το άρωμά σου από το internet; Οι περισσότερες το κάνουν!

Η ερώτηση θα αγόραζες ποτέ άρωμα από το internet μου είναι σχεδόν ρητορική. Γιατί για ΄μένα η απάντηση είναι αυτονόητη και είναι αρνητική. Αλλά, καθώς φαίνεται μόνο στο δικό μου μυαλό μοιάζει κάπως να… παράλογο να αγοράσεις ένα άρωμα που δεν έχεις μυρίσει ποτέ στην ζωή σου, μόνο και μόνο επειδή διάβασες γι’ αυτό κάπου ή είδες μια διαφήμιση. Εκτός, κι αν μιλάμε για το signature άρωμά σου, οπότε σε αυτή την περίπτωση το δέχομαι το κλικ σου!

Και το νέο είναι το εξής: σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η NPD Group (μια από τις top εταιρίες ερευνών) οι online πωλήσεις αρωμάτων αυξήθηκαν κατά 10% μέσα σε έναν χρόνο. Και το ποσοστό είναι εντυπωσιακό αρκεί να σκεφτείς πως οι αντίστοιχες πωλήσεις στα καταστήματα μειώθηκαν κατά 2%.

Και καναδυό ακόμη εντυπωσιακά στοιχεία σε σχέση με την αγορά αρωμάτων: οι πωλήσεις ολόκληρων αρωματικών σετ (άρωμα, body lotion και gel) αυξήθηκαν κατά 2%, όπως και οι πωλήσεις ανδρικών αρωμάτων οι οποίες αυξήθηκαν σε ποσοστό 19%, που σημαίνει περισσότεροι άντρες που μυρίζουν τέλεια εκεί έξω!

Η ώρα του poll: εσύ θα αγόραζες ποτέ το άρωμά σου από το internet;

Read More

And More