Πώς δείχνει το τελειότερο highlighter του κόσμου σε κάθε τόνο επιδερμίδας!

Η Pat McGrath είναι μια από τις σπουδαιότερες make up artists του κόσμου η οποία γνωρίζοντας απόλυτα την beauty επιροή που ασκεί είπε να δημιουργήσει την δική της σειρά μακιγιάζ. Έτσι, από το 2015 μας σύστησε στο δικό της brand με τίτλο Pat McGrath Labs.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει δύο προϊόντα που έγιναν sold out πριν καλά καλά ανέβουν στο interent (Gold 002 και Phantom 002) ενώ το τρίτο κατά σειρά, το Skin Fetish 003, που έρχεται από μέρα σε μέρα χαρακτηρίστηκε από τα μεγαλύτερα sites ομορφιάς ως το highlighter που ήρθε να εκτοπίσει όλα τα highlighter! Α! Και όλα αυτά προτού καλά- καλά το προϊόν βγει στην αγορά!

Εν τω μεταξύ, και στο πλαίσιο του promo η Pat McGrath που δεν είναι τυχαία αυτή που είναι, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνουν πώς γράφουν αυτές οι γυαλάδες σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Προειδοποίηση: μετά από αυτό το βίντεο θα θες διακαώς ένα προϊόν λάμψης!

Το προϊόν, όπως σου είπα, δεν έχει ανέβει ακόμη στο site της Pat McGrath και το πιθανότερο όταν ανέβει να σπάσει και το sold out ρεκόρ των Lip Kit της Kylie Jenner. Γι’αυτό σου προτείνω αντ’αυτού να τσεκάρεις εδώ τα αγαπημένα μας highlighter και ποιο ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου αν είσαι ανοιχτή, σκούρα ή μεσαία!

Read More

And More