Πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της Ciara;

Η Ciara είναι μια από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες της μουσικής σκηνής και αρκεί να την έχεις δει μια φορά on stage για να καταλάβεις τον λόγο. Ή αρκεί να την έχεις δει δυο- τρεις φορές στο κόκκινο χαλί και πάλι θα καταλάβεις! Έχει πλούσια, σγουρά μαλλιά με τα οποία κάνει διάφορα και διαφορετικά χτενίσματα και το μακιγιάζ της είναι πάντα λαμπερό και εντυπωσιακό.

Εξίσου λαμπερή και εντυπωσιακή, όμως, είναι και χωρίς όλα αυτά όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από την selfie που ανέβασε λίγες μέρες πριν όπου τα μαλλιά της είναι πιασμένα και δεν έχει ίχνος makeup!

“Χωρίς makeup. Χωρίς extensions. Ευάλωτη. Με τα σημάδια μου και όλα! Η πραγματική… εγώ και το λατρεύω. Επιτέλους, μπορώ να δείξω πια είμαι 100% και νιώθω υπέροχα!”, έγραψε κάτω από αυτή τη φωτό και μετά κάλεσε το “squad” της όπως το αποκάλεσε, δηλαδή όλες εμάς, να ανεβάσουμε αντίστοιχες φωτογραφίες που θα δείχνουμε τις ατέλειές μας.

Ως απάντηση, λοιπόν, τα πραγματικά μαλλιά της Ciara χωρίς extensions είναι πολύ λιγότερα αλλά εμάς μας αρέσει πολύ περισσότερο. Γιατί λατρεύουμε τη φυσική ομορφιά και γιατί τα #BeautyMarks μας (αυτό το hashtag χρησιμοποίησε) είναι που μας κάνει ξεχωριστές!

Δέκα διάσημες που δεν βάφονται όταν έχουν το day off τους και πώς είναι! Δες εδώ!

Read More

And More