Πώς πετυχαίνει η Jennifer Aniston αυτά τα κυματιστά μαλλιά!

Από καταβολής beauty κόσμου τα μαλλιά της Jennifer Aniston ήταν πρώτα στη λίστα με τα beauty πράγματα που μας απασχολούσαν. Όσες δε, έχουμε κάνει… εφηβεία στα 90’s θυμόμαστε να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο με μια φωτογραφία από τα Φιλαράκια και να ζητάμε το Rachel cut.

Έκτοτε, πολλά άλλαξαν αλλά όχι το ενδιαφέρον μας για τα μαλλιά της Jennifer Aniston, γεγονός που αποδεικνύεται για 289η φορά από τα σχόλια που συγκεντρώθηκαν κάτω από μια φωτό στην οποία η Chris McMillan εξηγεί πώς πέτυχε αυτούς τους effortless κυματισμούς!

Να, λοιπόν, τι λέει για τα μαλλιά που έκανε στην Jennifer Aniston για το “The morning show”: “Τα μαλλιά που βλέπετε εδώ είναι οι φυσικές μπούκλες και οι κυματισμοί της Jen. Έχουν στεγνώσει φυσικά και κάναμε λίγο πιστολάκι στις ρίζες. Έπειτα, με ένα σίδερο για μπούκλες πιάσαμε τυχαίες τούφες και τυλίξαμε για να ενισχύσουμε το σχήμα των μαλλιών σε κάποια σημεία. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι ένα spray χτενίσματος από Drunk Elephant, ένα leave in conditioner Harklinikken, Shu Uemura paste και το λαδάκι Oleo Relax από Kerastase”.

Αν είσαι γνώστης του beauty θα ξέρεις τρία πράγματα: α) ότι τα Drunk Elephant είναι ένα brand που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό β) μόλις εξαγοράστηκε από την Shiseido για 845 εκατομμύρια δολάρια και γ) δεν έχει προϊόντα για μαλλιά.

Αυτό ήταν που σχολίασαν και οι περισσότεροι κάτω από την φωτό με την Jennifer Aniston ζητώντας περισσότερες πληροφορίες. Η απάντηση του Chris McMillan ήταν ότι το προϊόν έρχεται σύντομα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα, βεβαίως, έχουμε δύο πράγματα να περιμένουμε: πέρα από τη σειρά μαλλιών και τα ίδια τα προϊόντα, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα. Με την εξαγορά τους, όμως, από την Shiseido πιστεύουμε πως το σκηνικό θα αλλάξει!

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν Drunk Elephant; Έχουμε poll!


Read More

And More