Πώς πλένει τα πινέλα του ο makeup artist της Kim Kardashian!

Εσύ πώς πλένεις τα πινέλα σου; Όποια απάντηση και αν δώσεις δεν είναι “λάθος απάντηση”. Γιατί στον κόσμο της ομορφιάς όλοι οι τρόποι για το πλύσιμο των πινέλων είναι αποδεκτοί. Κάποιοι πλένουν τα πινέλα τους σε μια μπάρα σαπούνι dettol, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν σαμπουάν και ο Mario Dedivanovic, προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian πλένει τα πινέλα του με το ίδιο σαπούνι που πλένει το πρόσωπό του.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέβασε στο instagram ένα βίντεο στο οποίο λέει πως 18 χρόνια πριν, όταν δούλευε στα Sephora, όλοι έρχονταν και ζητούσαν το Purity Made Simple Cleanser της Philosophy. Ήταν τότε η εποχή που το ανακάλυψε και ο ίδιος και το λάτρεψε γιατί, όπως είπε, καθάριζε τέλεια το πρόσωπό του χωρίς, όμως, να το αφυδατώνει όπως έκαναν άλλα προϊόντα. Στο ίδιο βίντεο λέει πως το συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου αφαιρεί τέλεια ρίπους και υπολείμματα μακιγιάζ και πως το χρησιμοποιεί και για να καθαρίσει τα πινέλα του. Λογικό! Αν σκεφτείς ότι ένα προϊόν μπορεί να αφαιρέσει το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου, μπορεί να κάνει το ίδιο και από τα πινέλα σου! Γιατί όχι;

Have you tried this iconic cleanser? I have ‍♂️ @philosophycanada @lovephilosophy #philosophypartner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις

Το παραπάνω προϊόν δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ωστόσο, επειδή το Σουκού που πέρασε ο Mario Dedivanovic κι εγώ κάναμε το ίδιο πράγμα, να ένα δικό μου αγαπημένο προϊόν για τον καθαρισμό των πινέλων: το Japonesque Coconut Scented Solid Brush Cleanser είναι ένα καθαριστικό προίόν σε μορφή balm για να καθαρίζεις εύκολα τα πινέλα σου. Πώς; Απλώς το βρέχεις και το “στριφογυρίζεις” μέσα στο balm. Ξεπλένεις και αν χρειαστεί επαναλαμβάνεις. Έχει τέλειο άρωμα καρύδας και αντισηπτικό κατσικίσιο γάλα που παράλληλα φροντίζει την τρίχα. Το καλύτερο part, όμως, που αγαπώ είναι ότι είναι mess-free αφού πλένεις τα πινέλα σου χωρίς να προκαλέσεις γύρω σου το χάος!

Κοστίζει €19.16 και μπορείς να το βρεις εδώ στην Make Me Up

Read More

And More