Πώς προετοιμάζονται οι stars για τα Oscar! Οι πιο hot θεραπείες του Hollywood!

Αν νομίζεις ότι οι stars σηκώνονται από το κρεβάτι τους και έχουν λαμπερή επιδερμίδα και υπέροχα super shiny μαλλιά, αρκεί να σου πω ότι οι stars είναι σαν κι εμάς. Οπότε είναι πολύ λογικό να ξυπνάνε με σακούλες κάτω από το μάτια και φριζαρισμένα μαλλιά. Βεβαίως, αυτό που διαφοποιεί εκείνες από εμάς είναι ότι διαθέτουν πολλά χρήματα και τους top ειδικούς που μπορούν να τις μεταμορφώσουν σε dt! Το αμερικάνικο Glamour δημοσίευσε την λίστα με τις πιο hot θεραπείες του Hollywood που έκαναν stars όπως Madonna, Angelina Jolie και πολλές ακόμη πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Κι έχει τρομερό ενδιαφέρον… Αρκεί να σου πω ότι ένα κούρεμα στοιχίζει 1.000 δολάρια (ναι, δεν έχασα τα μηδενικά!).

Hair Facial για λαμπερά μαλλιά
Η Madonna και η κόρη της Λούρδη είναι fan αυτής της θεραπείας μαλλιών! Λέγεται “Hair Facial” και την εφαρμόζει αποκλειστικά στο Hollywood η hair stylist Shelee Maeda. Η συγκεκριμένη θεραπεία κοστίζει 85 δολάρια και περιλάμβάνει μασάζ με πρωτεϊνη σόγιας στα μαλλιά. Με τον τρόπο αυτό ανοίγουν τα λέπια της τρίχας, εισχωρούν θρεπτικά συστατικά άλλων προϊόντων που ακολουθούν και το αποτέλεσμα είναι λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν!

The Ultimate Blow-Out για τέλειο χτένισμα
Στο κόκκινο χαλί τα μαλλιά είναι εξίσου σημαντικά με το gown που θα επιλέξουν να φορέσουν οι stars. Στο LA όλες οι stars έχουν τον δικό τους αγαπημένο stylist, τον Adam Campbell– ιδιοκτήτη του prive salon και όπως αντιλαμβάνεσαι ο χώρος είναι πολύ… prive! Αρκεί να σου πω ότι εκεί φτιάχνουν τα μαλλιά τους οι (μέτρησε!): Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kate Hudson, Jennifer Garner και ότι ένα hair cut κοστίζει 1.000 δολάρια!!!

The Red Carpet Facial για λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο
Λέγεται Tracie Martyn και είναι ίσως η πιο διάσημη αισθητικός του Hollywood με εξειδίκευση στο “Red Carpet Facial”. Πρόκειται για μια θεραπεία που κάνει lifting στο πρόσωπο χωρίς νυστέρι αλλά με ακτίνες Led. Τι αποτέλεσμα έχει; Διώχνει τα πρηξίματα, εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές, ανασηκώνει τα μάτια και δίνει ελαφρύ όγκο στα ζυγωματικά. Fan του Red Carpet Facial είναι η Tilda Swinton και η Kate Winslet.

St. Tropez Tanning για χρυσαφένια επιδερμίδα
Οι stars του Hollywood έχουν μοιραστεί πλέον στα δύο. Οι μισές υποστηρίζουν το motto “Pale is the new tan” και εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με κατάλευκες, σχεδόν χλωμές επιδερμίδες. Rooney Mara, Carey Mulligan και Emma Stone ανήκουν σε αυτό το group. Άλλες πάλι ορκίζονται στην χρυσαφένια επιδερμίδα και πριν το κόκκινο χαλί κλείνουν απαραιτήτως ραντεβού στο spa του Four Seasons Hotel για την θεραπεία Make Me Glow που θα τους χαρίσει χρυσαφένια και sexy επιδερμίδα. Η Eva Longoria και η Sofia Vengara έχουν ήδη δρομολογήσει το ραντεβού τους! Από την άλλη, η Jessica Biel προτιμά μια λευκαντική θεραπεία με γαλακτικό οξύ και κεφίρ την οποία κάνει στο αγαπημένο της spa, το Carasoin.

Read More

And More