Post summer glow: με αυτά τα κρεμώδη ρουζ θα παρατείνεις τη λάμψη του καλοκαιριού και μετά το καλοκαίρι!

Δεν μου αρέσει να ξεκινάω τις προτάσεις μου από δεν αλλά, πίστεψέ με: ΔΕΝ υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να δώσεις ζωή στο πρόσωπό σου από το να χρησιμοποιήσεις ένα κρεμώδες ρουζ. Γιατί, όμως, κρεμώδες; Όσες το έχουμε βάλει στην ζωή μας ξέρουμε την απάντηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ας κάνω τις συστάσεις!

Σε αντίθεση με τα ρουζ σε μορφή πούδρας, τα κρεμώδη γίνονται πολύ εύκολα ένα με την επιδερμίδα σου δίνοντας αυτό το αποτέλεσμα του φυσικού αναψοκοκκινίσματος που μοιάζει να βγαίνει από τα μάγουλά σου: σαν να έχεις πιει αρκετό κρασί, σαν να έτρεξες ή σαν να εισέπραξες μόλις ένα κομπλιμέντο που σε έκανε να κοκκινίσεις.

Επίσης, το κρεμώδες ρουζ δεν κάνει patches αρκεί, βεβαίως, να το απλώσεις σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Πώς; Τοποθέτησε δύο τρεις τελίτσες και έπειτα ταμπόναρέ το με τα δάχτυλά σου ακολουθώντας ελαφρώς ανοδική φορά. Και για να απαντήσω και στην πιο βασική ερώτηση: μην το φοβηθείς αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Αν θέλεις αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου κάνε ένα πέρασμα με ένα φαρδύ πινέλο και μια διάφανη πούδρα.

Παρακάτω, τα αγαπημένα μας κρεμώδη ρουζ που έχουν την έγκριση της beauty editor!

 

Liquid Blush Orgasm, Nars, €31.95. Το θρυλικό Orgasm blush του Nars κυκλοφορεί και σε αυτή την εκδοχή του και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας. Ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε βγάζει από τα διλήμματα του “τι χρώμα να διαλέξω”!

 

Glow to Go Blush & Highlighter Duo, Clarins, €34.04. Μας αρέσουν τα double duty προϊόντα και αυτό εδώ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Από τη μια μεριά υπάρχει το ρουζ ενώ από την άλλη θα βρεις το highlighter.

 

 

Pot Rouge For Lips & Cheeks απόχρωση Pale Pink, Bobbi Brown, €29.75. Τα κρεμώδη ρουζ της Bobbi Brown είναι από τα best seller της κατηγορίας τους. Χρησιμοποίησέ το και στα μάγουλα αλλά και στα χείλη και στο κινητό βλέφαρο και δημιούργησε το τέλειο monochromatic makeup.

L.A. Lights lip and cheek color απόχρωση Beverly Hills, Smashbox, €20.80. Είναι τόσο απαλό που μοιάζει σαν δεύτερο δέρμα ενώ αφήνει και στην επιδερμίδα μια ωραία γυαλάδα που μαρτυρά υγεία!

Peach my cheek blush, Too Faced, €18.90. Μακάρι να μπορούσες να μυρίσεις αυτό το ρουζ αλλά αν έχεις κοντά σου ένα ροδάκινο μπορείς να μυρίσεις αυτό και θα καταλάβεις! Λαχταριστή μυρωδιά και super cute αποτέλεσμα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την στιγμή μπορείς να το αποκτήσεις με 40% έκπτωση (η αρχική τιμή είναι €31.50).

 Whipped Powder Blush Minimalist, απόχρωση Sonoya, Shiseido, €46.95. Αυτό το ρουζ της Shiseio είναι τόσο ελαφρύ που απλώνεται σαν να μην φοράς τίποτα ενώ όταν στεγνώσει αφήνει ένα πουδρέ τελείωμα.

 

Read More

And More