Πού πήγαν οι φράντζες της Meghan Markle;

Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που κάνουν καριέρα εκείνες και μια ξεχωριστή καριέρα κάνουν τα μαλλιά τους. Γιατί αυτά (σ.σ. τα μαλλιά τους) είναι τόσο signature που δεν γίνεται να μην τα προσέξεις. Αλλά πέρα από το να τα προσέξεις θέλεις να τα δεις και στο δικό σου… κεφάλι.

Η Meghan Markle, λοιπόν, ανήκει (ανήκε!) σε αυτή την κατηγορία αφού αυτά τα signature γαλλικά φραντζάκια της δεν λείπουν (έλειπαν!) ποτέ από καμία εμφάνισή της. Μέχρι που εδώ και λίγο διάστημα αποφάσισε να τα μακρύνει! Ouch!

Στην τελευταία της εμφάνιση, λοιπόν, που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King εμφανίστηκε με ένα sleek σινιόν και τα φραντζάκια της τραβηγμένα όλα προς τα πίσω. Όσο για την απόφαση της να μακρύνει τις φράντζες της, φαίνεται πως συνέπεσε με την γέννηση του γιου της πράγμα που μας έκανε να συμπεράνουμε ότι το έκανε για πρακτικούς λόγους! Ναι, ακόμη και όταν μιλάμε για την Meghan Markle που προφανώς και θα έχει 41896 νταντάδες, το μωρό έχει πάντα προτεραιότητα και τα χτενίσματα πρέπει να είναι εύκολα και πρακτικά ώστε να μην την περιορίζουν στις κινήσεις!

Συμφωνείς; Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο μετά την γέννηση του παιδιού σου για πρακτικούς λόγους; Να κόψεις ένα καρέ, για παράδειγμα;


Read More

And More