Πού θα βρεις τα πινέλα που χρησιμοποιεί η JLO στην Ελλάδα!

Η Jennifer Lopez είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons εκεί έξω και εννοείται πως οτιδήποτε χρησιμοποιεί εκείνη θέλουμε να το χρησιμοποιούμε κι εμείς! Στα τελευταία Grammy Awards που πήγε έχοντας αυτή τη θεαματική μακριά κοτσίδα και αυτό το signature μακιγιάζ της με τις έντονες λάμψεις (κάνει καριέρα ως… J Glow!) ο προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία κατά την οποία φαίνεται να τις κάνει τα τελευταία touch up με ένα πινέλο.

Σε αυτήν εδώ τη στήλη είμαστε τα απόλυτα beauty junkie και γι’αυτό ψάξαμε και βρήκαμε ποιο ήταν αυτό το πινέλο που ακουμπούσε το πρόσωπο του αγαπημένου μας icon! Κράτησε σημειώσεις: εδώ και λίγο καιρό ο Scott Barnes κυκλοφόρησε την πρώτη του σειρά με πινέλα τα οποία ήρθαν μόλις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up! Τα πινέλα είναι εννιά στο σύνολό τους και αν τα δοκιμάσεις θα διαπιστώσεις ότι κάνουν το μακιγιάζ παιχνίδι!

Ένα από τα αγαπημένα μας πινέλα είναι το Brush Powder Sheer #66 (€35,70) που είναι ιδανικό για να απλώνεις πούδρα αλλά και highlighter σε μορφή πούδρας.

Ανακάλυψε όλη την συλλογή εδώ και μοιράσου το ίδιο beauty μυστικό με την JLO!

 

Read More

And More