Πού θα βρεις τη μάσκα που έκανε η Victoria Beckham στις Κάννες και πόσο κάνει!

Σου έχουμε γράψει 4966463 φορές πόσο hot είναι οι sheet masks και πόσο πρέπει να τις δοκιμάσεις. Το τελευταίο post με τις αγαπημένες μας sheet masks ήταν αυτό εδώ. Όμως, παρά το γεγονός ότι οι sheet masks είναι super για την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας σου είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις για την δημόσια εικόνα σου. Γιατί όσα posts με sheet masks κι αν έχω δει στο instagram, όλες μοιάζουν με serial killers. Εκτός αν μιλάμε για την Victoria Beckham!

Η posh Victoria, λοιπόν, είναι η μοναδική στην beauty ιστορία των sheet masks που κατάφερε να πετύχει μια ultra glam λήψη φορώντας τη μάσκα της!


Και τώρα το σημαντικότερο part αυτής της είδησης: τι είναι η μάσκα της; Πρόκειται για την Power Foil Mask της Estee Lauder, την πρώτη μάσκα από αλουμινόχαρτο που εγκλωβίζει τα ευεργετικά συστατικά μέσα στην επιδερμίδα ενώ κοστίζει €103.00. Διευκρίνηση: κάθε συσκευασία Foil Mask περιέχει 4 μάσκες και με μια πρόχειρη διαίρεση αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξοδέψεις και μια περιουσία και άρα μπορείς να έχεις κι εσύ στην ρουτίνα σου ότι μια star βεληνεκούς Beckham!


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Victoria που ετοιμάζει δική της σειρά σε συνεργασία με την Estee Lauder φοράει και Estee Lauder. Η ερώτηση είναι: λέτε στην σειρά της να συμπεριλάβει κάτι αντίστοιχο; Αναμένουμε!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SHEET MASKS; Κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα: πού τις βρίσκεις, πώς τις φοράς, γιατί τις φοράς!

Read More

And More