Πού θα βρεις τη μάσκα χειλιών που έκανε η Emma Stone πριν τις Χρυσές Σφαίρες!

Αν γυρίσουμε κάποια χρόνια πριν σε ό,τι έχει να κάνει με red carpet events (βλ. Χρυσές Σφαίρες), βλέπαμε μόνο στιλιζαρισμένες, πολύ λαμπερές stars να περπατάνε στο κόκκινο χαλί και να μας δημιουργούν όλα τα άγχη του κόσμου, γιατί να, εμείς δεν είμαστε τόσο τέλειες όσο εκείνες.

Αλλά ευτυχώς τα τελευταία χρόνια λίγο τα social media και πολύ το πρόβλημα που δεν έχουν οι stars να τσαλακώνονται μας έκαναν να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση γιατί να που τελικά και οι stars είναι άνθρωποι σαν εμάς.

Με άλλα λόγια: δεν είναι πάντα τόσο τέλειες και για να βγουν στο κόκκινο χαλί χρειάζεται να περάσουν από μια ολόκληρη διαδικασία προετοιμασίας. Μια διαδικασία που έχει και πολλές μάσκες και άλλο τόσο γέλιο αν είσαι η Emma Stone και δεν έχεις πρόβλημα να αυτοσαρκάζεσαι…

Παραπάνω η Emma Stone φοράει μια κορεάτικη μάσκα χειλιών για να τα ενυδατώσει και να τα κάνει να φαίνονται juicy για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες. Την παραπάνω photo ανέβασε στο instagram της η προσωπική της make up artist, Rachel Goodwin η οποία έγραψε το εξής: “Κάποιοι λένε ότι η ομορφιά είναι επίπονη, κάποιοι άλλοι ότι η ομορφιά είναι γελοία! Όπως ακριβώς συνέβη και στην προετοιμασία για τις Χρυσές Σφαίρες με αυτό το γελοίο άτομο!”.

Όσον αφορά τη μάσκα χειλιών, επειδή υποψιάζομαι ότι σε ενδιαφέρει, πρόκειται ή έστω μοιάζει πολύ με την Tony Moly Kiss Kiss Lovely Lip Patch η οποία κοστίζει 4 δολάρια ΜΟΝΟ (!) και έχει βιταμίνη C, κουμαριά και βατόμουρο που ενυδατώνουν και δρουν αντιγηραντικά. Επίσης, κάπου εδώ να σου πω να μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τα χείλη σου καθημερινά με balm και να τους βάζεις serum το βράδυ γιατί όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας αδυνατίζουν, αφυδατώνονται και λεπταίνουν! Τρομακτικό ε;

Η μάσκα χειλιών, λοιπόν, είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ

Read More

And More