Πρέπει να δεις το χτένισμα στο couture show του Valentino 360!

Η couture εβδομάδα έριξε αυλαία και ο οίκος Valentino είναι από τους τελευταίους που μας έδειξε την collection του για τον επόμενο χειμώνα. Το μακιγιάζ ανέλαβε η Pat McGrath με μια παχιά γραμμή glitter στα φρύδια ενώ το hair styling έγινε από τον επικεφαλής της Redken Guido Palau.

Το πόσο εντυπωσιακό είναι το μακιγιάζ είναι κάτι που μπορείς να αντιληφθείς με μια πρώτη ματιά. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη κρύβεται στο πίσω μέρος των μαλλιών: στο πολύ διαφορετικό ponytail! Είσαι έτοιμη;

Ο Guido Palau, λοιπόν, δημιούργησε δύο μικροσκοπικές πλεξίδες δεξιά και αριστερά από την χωρίστρα ενώ στην βάση του αυχένα έκανε πολλές πλεξίδες τις οποίες χρησιμοποίησε για να καλύψει το λαστιχάκι. Έπειτα, πήρε το μήκος του ponytail και το έφερε προς τα μέσα, σε μια μορφή σινιόν όπως βλέπεις εδώ.

Αν το όλο look σου φαίνεται αρκετά περίπλοκο να το πετύχεις (πράγματι είναι!) μπορείς να κρατήσεις απλώς τις μικροσκοπικές πλεξίδες από την εσωτερική μεριά του αυχένα και να τις γυρίσεις περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας που θα δημιουργήσεις.

 

Read More

And More