Πρέπει να το δεις! Η γιαγιά του contouring επιστρέφει με ένα video tutorial για το αμερικάνικο Cosmopolitan!

Το μακιγιάζ δεν έχει ηλικία! Όπως, επίσης, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου περισσότερο από το ίδιο το μακιγιάζ. Και αυτή η γιαγιά είναι η καλύτερη απόδειξη! Κάνει καριέρα ως Glam-ma, σου την είχαμε δείξει λίγο καιρό πριν εδώ όταν έγινε viral στα social και όλα ξεκίνησαν την στιγμή που η 32χρονη εγγονή της και make up artist στο επάγγελμα, αποφάσισε να της κάνει μακιγιάζ για να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και κυρίως να της φτιάχνει την διάθεση.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης makeupbyteaflego (@teaflego) στις


Η Tea Flego, εγγονή της 80χρονης Grandma Livia που έγινε γνωστή ως Glam-ma είπε στο αμερικάνικο Cosmopolitan: “Πραγματικά το απολαμβάνει όταν της κάνω μακιγιάζ! Της αρέσει πολύ να νιώθει όμορφη και νέα και περνάει τέλεια! Αυτό, όμως, που της αρέσει περισσότερο είναι η προσοχή που της δίνω. Συνήθως, οι μεγάλοι άνθρωποι αισθάνονται μόνοι και δεν θέλω να νιώσει ποτέ έτσι!”.

Γιαγιά και εγγονή λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν ένα video tutorial στο αμερικάνικο Glamour με θέμα το καλοκαιρινό make up. Δες το πρώτη πριν γίνει viral!

Read More

And More