Πρέπει οπωσδήποτε να δεις τα αξεουάρ που φοράει στα μαλλιά της η Ελένη Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει τώρα αυτά τα μαλλιά που αν τα δεις θα τα θες κι εσύ! Γιατί σε αυτή τη φάση η Ελένη Φουρέιρα έχει στα μαλλιά της κάποια hair accessories τα οποία δημιούργησε για εκείνη ο hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς και που μας αρέσουν πολύ, πολύ!

Και η εικόνα (για να έχεις εικόνα!) είναι αυτή παρακάτω…

/

Όπως σου είπαμε, τα μαλλιά είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του Χρήστου Μπαϊραμπά και πρόκειται για ένα grunge στιλ που δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα αλλά το βλέπουμε πολύ στα ita girls του εξωτερικού και σε καναδυό πολύ ψαγμένα sites με hair accessories όπου μπορείς να τα βρεις έτοιμα.
Βεβαίως, τα infos μου λένε πως γι’αυτά τα μαλλιά όλο το credit παίρνει ο Χρήστος Μπαϊραμπάς ο οποίος δημιούργησε αυτά τα αξεσουάρ μόνος του!

Πάντως, αν πρόκειται να υιοθετήσεις αυτό το στιλ έχε στο νου σου ότι σετάρεται τέλεια με τα παχιά φρύδια και natural skin που με απόλυτη επιτυχία δημιουργεί κάθε φορά ο Παντελής Τουτουντζής, προσωπικός make up artist της Ελένης Φουρέιρα. Και για να πετύχεις κι εσύ αυτή την απόλυτα υγιή βάση ο Παντελής Τουτουντζής έχει ένα τέλειο beauty tip: ανάμειξε την κρέμα σου με το make up και άπλωσέ το κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα. Έπειτα, πάνω στα κόκαλα των ζυγωματικών βάλε λίγη ενυδατική και θα έχεις πετύχει την τέλεια, υγιή βάση!

ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ HAIR ACCESSORIES

Desert Sun Braid in Love €21.90, Free People

Λοιπον, πώς σου φαίνεται;

Read More

And More