Πριγκίπισσα Ευγενία: ο λόγος που δεν φόρεσε πέπλο στο γάμο της!

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Jack Brooksbank. Και όπως σε κάθε βασιλικό γάμο (ή/και γάμο. Τελεία) θέλουμε να δούμε τι μακιγιάζ και τι μαλλιά έχει επιλέξει η νύφη.

Η αλήθεια είναι ότι η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε ήδη την έκπληξη αφού 24 ώρες πριν τον γάμο της άλλαξε τα μαλλιά της και τα έβαψε κόκκινα. Και αυτό είναι πολύ risky, σωστά; Ειδικά όταν είσαι η εγγονή της βασίλισσας και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου.

Στον γάμο της, λοιπόν, έκανε μια ακόμη έκπληξη και εμφανίστηκε χωρίς πέπλο, σε αντίθεση με ότι είχε κάνει η Kate Middleton και πιο πρόσφατα η Meghan Markle. Όμως, η απόφασή της αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού το έκανε για να αναδείξει τα σημάδια που έχει στην πλάτη της από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί για την σκολίωση.

Η πριγκίπισσας Ευγενία, λοιπόν, αποφάσισε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, sleek σινιόν με μερικά τούφες να πέφτουν συμμετρικά στο πρόσωπό της, πράγμα που την διαχώρισε από το effortless σινιόν της Meghan Markle. Επίσης, όπως ήδη είπαμε, δεν έβαλε βέλο αλλά άφησε την εντυπωσιακή τιάρα του 1921 να κλέψει την παράσταση. Λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη για το ποιος ανέλαβε το χτένισμά της, αλλά τι θα έλεγες αν εν τω μεταξύ θυμόμασταν και τις εμφανίσεις των άλλων δύο κυρίων;

 

 

Πριγκίπισσα Ευγενία, Kate Middleton, Meghan Markle: ποια σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More