Πρωί ή βράδυ; Ποια είναι η πιο σωστή ώρα να κάνεις ντους για να είσαι πιο παραγωγική στη δουλειά!

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι χωρισμένος. Είναι χωρισμένος, ας πούμε, σε αυτούς που λατρεύουν το eyeliner και αυτούς που δεν το θέλουν καθόλου. Αυτούς που φοράνε κόκκινο κραγιόν και αυτούς που δεν τολμάνε. Σε αυτούς που ισιώνουν τα μαλλιά τους κι εκείνους που τα έχουν φυσικά.

Και ο κόσμος της ομορφιάς χωρίζεται επίσης σε αυτούς που κάνουν ντους το βράδυ και αυτούς που κάνουν ντους το πρωί. Αλήθεια εσύ σε ποιο group ανήκεις; Και κάτι ακόμη: ήξερες ότι υπάρχει σωστή ώρα για να κάνεις ντους που σε κάνει και πιο παραγωγική στη δουλειά;

Σύμφωνα με τον Dan Ariel, επιστήμονας που μελετά την συμπεριφορά των ατόμων καθώς και την συμπεριφορά σε σχέση με την οικονομία, η πιο παραγωγική μας ώρα είναι οι δύο πρώτες ώρες αφότου ξυπνήσουμε εντελώς. Αυτό σημαίνει πως αν βάζεις ξυπνητήρι και ξοδεύεις τον χρόνο σου κάνοντας ντους χάνεις τις πιο παραγωγικές σου ώρες στην δουλειά.

Και με αυτή την λογική, το βραδινό ντους είναι ό,τι καλύτερο!

Εσύ αλήθεια ποια ώρα κάνεις ντους συνήθως; Απάντησε στο poll παρακάτω και έπειτα κάνε κλικ εδώ για να δεις τα 9 πιο χαλαρωτικά προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις αν κάνεις ντους το βράδυ!

Read More

And More