Θέλω ένα nude κραγιόν σαν της JLO! Κάναμε την έρευνα για σένα!

Υπάρχουν κάποια tasks στον κόσμο της ομορφιάς που μας απασχολούν μια ολόκληρη ζωή. Tasks όπως: πού θα βρω το τέλειο nude κραγιόν, σαν κι αυτό που φοράει η JLO, και όχι μόνο, μιας και η λίστα είναι τεράστια.Έχουμε πολύ ευχάριστα νέα γιατί από την στιγμή που θα διαβάσεις αυτό το άρθρο, θα σταματήσεις να ψάχνεις! Γιατί παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένα τα πιο τέλεια nude της αγοράς για κάθε budget. Scroll down!

Lip Color Satin Matte απόχρωση 02 La Nudité, Tom Ford, €52.00. Χαρίζει πλήρη κάλυψη, έντονο χρώμα και εντυπωσιακά γεμάτα χείλη με ένα πέρασμα ενώ το εκχύλισμα σπόρων σόγιας, το βραζιλιάνικο butter murumuru και το έλαιο από άνθος χαμομηλιού ενυδατώνουν σε βάθος και δημιουργούν μια τέλεια κρεμώδη υφή.

Oh Naturelle Pure Color Envy Paint-on Liquid Lipcolor by Violette, απόχρωση Under My Skin, Estee Lauder, €35.00. Το απόλυτο parisian girl, η Violette, δημιούργησε σε συνεργασία με την Estee Lauder αυτή τη σειρά κραγιόν εκ των οποίων το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μας. Όταν στεγνώσει μεταμορφώνεται σε τέλειο ματ, χωρίς όμως να δημιουργεί οποιαδήποτε αίσθηση τραβήγματος.

 

Victoire 55 w- c από την Beauty is life, €25.05. Θα το βρεις στο www.makemeup.gr. Ένα από τα τελειότερα nude κραγιόν που έχουμε δοκιμάσει ποτέ! Έχει την τέλεια βελούδινη υφή ενώ τα συστατικά του όπως το κερί μέλισσας ενυδατώνουν και φροντίζουν τα χείλη όσο είναι βαμμένα!

Natural Nudes Intense Color Coconut Butter Lipstick απόχρωση Birthday Suit, Too Faced, €25.95. Αυτό το προϊόν μοιάζει αρκετά με lip balm ενώ είναι τόσο άνετο στα χείλη ώστε θα θέλεις να το απλώνεις ξανά και ξανά!

Lipstick Rouge a Levres Dolce Vita Sheer, Nars, €30.95. Γιορτάζοντας 25 χρόνια κόντρα στους κανόνες της ομορφιάς, η NARS παρουσιάζει μια τολμηρή σειρά κραγιόν σε trendsetting τόνους, τα οποία προστίθενται στις 12 υπάρχουσες με το συγκεκριμένο να είναι από τα πιο αγαπημένα μας! Ένα nude χρώμα με ελαφριά λάμψη και πλούσια ενυδατική υφή που απλώνεται στα χείλη σαν βούτυρο κακάο.

Mattemoiselle Plush Matte Lipstick απόχρωση Freckle Fiesta, Fenty Beauty, €19.50. Όταν σκεφτόμαστε έντονο χρώμα σκεφτόμαστε και βαριές υφές. Να, όμως, που η Rihanna κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και να δημιουργήσει ένα ματ κραγιόν με πολύ λεπτή υφή. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι best thing για σκούρες επιδερμίδες!

 

Becca Ultimate Lipstick, απόχρωση Bare, €25.95. Η πιο κλασική nude απόχρωση με μια από τις πιο άνετες υφές χάρη στο έλαιο αβοκάντο και το υαλουρονικό που κάνουν συνεχόμενη και εντατική ενυδάτωση.

Make Up For Ever Artist Rouge απόχρωση Cream Beige, €25.95. Αν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτή αυτό το nude είναι ιδανικό για εσένα. Bonus info: αφήνει στα χείλη το ιδανικό- απόλυτο ματ τελείωμα!

Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Color, απόχρωση Antoinette. Λατρεύουμε αυτή την απόχρωση γιατί τονίζει τα χείλη μας με τον πιο φυσικό τρόπο!

MAC Nude Lipstick, απόχρωση Paramount, €21.50. Αν έχεις σκούρα επιδερμίδα ή αν θέλεις το nude κραγιόν σου με ένα καφέ twist, επένδυσε σε αυτό εδώ!

 

Erre Due Full Color Lipstick, απόχρωση 401 Not Innocent, €14.50. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που κάνει plump αποτέλεσμα γεμίζοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ το καμπυλωτό του σχήμα κάνει την εφαρμογή πανεύκολη!

 

Read More

And More