Προσοχή! Προσοχή! Αν είσαι εμμονική με τα αρώματα πρέπει να δεις αυτό!

Σε όλες μας έχει συμβεί: αναζητάμε το τέλειο άρωμα και δεν βρίσκουμε κάτι, παρόλο που έχουμε ξοδέψει ωωωρες ολόκληρες ψάχνοντας! Να διευκρινίσω ότι δεν θέλουμε να μυρίζουμε όπως εκείνη η, υπέροχη κατά τ’άλλα κυρία, που μόλις πέρασε από δίπλα μας στο mall. Και η αλήθεια είναι ότι στο ισόγειο του Attica θα βρεις αρκετά διαφορετικά αρώματα, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχεις ένα τέτοιο πολυκατάστημα πρόχειρο;

Αυτή η ιδέα που θα βρεις εδώ είναι πολύ ζηλευτή! Ας το πάρω, όμως, από την αρχή. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει η τάση να γίνεσαι συνδρομήτρια σε μια εταιρία και κάθε μήνα να σου έρχονται σπίτι boxes με καλλυντικά σε ειδικό μέγεθος ώστε να τα δοκιμάσεις. Το Bergamot είναι μια τέτοια εταιρία, μόνο που ειδικεύεται στα αρώματα!

/

Με 18 δολάρια τον μήνα ο συνδρομητής παραλαμβάνει σπίτι του τρία αρώματα (από τα πιο ψαγμένα μέχρι τα πιο μαζικά) σε ειδικό μέγεθος. Και σε περίπτωση που του αρέσει ένα άρωμα μπορεί να το παραγγείλει από την εταιρία και να το παραλάβει με αντικαταβολή σε κανονικό μέγεθος.

Το κακό νέο είναι ότι η υπηρεσία αυτή βρίσκεται στην Αμερική, αλλά πώς θα σου φαινόταν αν υπήρχε κι εδώ κάτι αντίστοιχο; Ψήφισε παρακάτω!

Read More

And More