Πρωτομαγιά! Η καλύτερη αφορμή για να βάλεις στο νεσεσέρ σου μερικά καλλυντικά με… λουλούδια!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πιάσεις τον Μάη. Ο ένας είναι να είσαι κάπου στην εξοχή και να φτιάχνεις στεφάνια. Ο άλλος είναι να βάλεις στο νεσεσέρ σου μερικά καλλυντικά που μας κάνουν συνειρμούς με τα πιο όμορφα λουλούδια. Είτε γιατί το σχήμα τους είναι τέτοιο είτε γιατί το βασικό τους συστατικό είναι κάποιο λουλούδι, είτε γιατί, σε κάποιες περιπτώσεις, έχουν μέσα τους αληθινά λουλούδια. Παρακάτω θα βρεις όλα τα… παραπάνω! Δες και πάρε έμπνευση για να υποδεχτείς την άνοιξη ως γνήσια beauty addict!

Big Flower της Elegant απόχρωση 04, €28.13. Αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Make Me Up. Μια απόχρωση πασπαρτού που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και ένα τόσο υπέροχο περιεχόμενο που δεν θέλεις να χαλάσεις γιατί μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης παρά σαν ένα ακόμη προϊόν μακιγιάζ.

Roses and Jasmine Duo Candle Set, €104.00, Diptyque. Δύο τέλειες, ανοιξιάτικες μυρωδιές σε ένα συλλεκτικό packaging: τριαντάφυλλο και γιασεμί. Άναψέ τα μαζί!

 

 

 

Hydrating Face Mist H2Rose, Korres. Η σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Korres είναι τόσο πετυχημένη ώστε θα της έβαζες πολύ εύκολα την λέξη “θρυλική”! Μετά την σειρά φροντίδας προσώπου και την σειρά μακιγιάζ, η Korres ολοκληρώνει την collection με αυτό το super ενυδατικό face mist ροδόνερου για instant boost!

I’m Real Rose Mask Sheet, Tony Moly, €5.50, Sephora. Μεταμόρφωσε το θαμπό και κουρασμένο δέρμα σε υγιές και ενυδατωμένο σε μόλις 20 λεπτά χάρη σε αυτές τις μάσκες.

Lupin and Patchouli Cologne, Jo Malone, €55.00.  Θυμίζοντας τις γεμάτες με χρώμα όχθες των καναλιών, ένα ουράνιο τόξο από άνθη λούπινου, εμπλουτισμένο με πολυτελές τριαντάφυλλο και βαθύ, ανατρεπτικό πατσουλί αναδύεται μέσα από το άρωμα Lupin & Patchouli Cologne. Μια απρόσμενη αντίθεση με τη φρεσκάδα του μανταρινιού. 

Flower Balm απόχρωση Pink, Winky Lux, €15.95, Sephora. Κάθε balm περιέχει ένα πραγματικό χρυσάνθεμο στο χρώμα που θα διαλέξεις εσύ και τέλεια μυρωδιά καρύδας. Bonus info: βάφει τα χείλη και τους χαρίζει ένα αποτέλεσμα σαν φρεσκοφιλημένο.

Άρωμα Peony από την Library of Fragrance, €23.19. Αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Make Me Up. Η παιώνια είναι ένα από τα πιο μοσχοβολιστά και όμορφα λουλούδια. Αυτό το μπουκάλι εσωκλείει αυτή την μυρωδιά ακριβώς και είναι το ίδιο ξεσηκωτική όπως η πιο υπέροχη μέρα της άνοιξης!

 

Read More

And More