Ψάχνεις κρέμα για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους; Μόλις τη βρήκες!

Αν έπρεπε να σκεφτώ ένα top 5 με τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες θα μπορούσαν να είναι και το νούμερο ένα! Γιατί είναι DNA, γιατί όταν δεν είναι DNA είναι πολύ λεπτή επιδερμίδα και κατακράτηση και κάμποσα ξενύχτια στη δουλειά.

Και δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι στις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι “τι κρέμα ματιών να επιλέξω!”. Μια κρέμα ματιών που επίσης… έφτασε εδώ στο TLIFE και μας άρεσε πολύ ήταν από την Frezyderm. Ή, σωστότερα, ένα eye balm ήταν από την Frezyderm. Ο λόγος για το Color Eye Balm που  βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας.
Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας προσφέροντάς σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το target group στο οποίο απευθύνεται: η απάντηση είναι σε όλες τις ηλικίες έχουν αυτές τις ανάγκες.

Και μερικά ακόμη tips που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε μαύρους κύκλους και σακούλες:

1. Πίνουμε άφθονο νερό.

2. Κοιμόμαστε καθημερινά 7-8 ώρες.

3. Αφαιρούμε πάντα το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών πριν τον ύπνο.

4. Δεν τρίβουμε τα μάτια μας ΠΟΤΕ! Εκτός του ότι είναι κακό να ασκούμε πίεση σε μια τόσο λεπτή περιοχή, τα χέρια μας είναι και η μεγαλύτερη πηγή μικροβίων στο σώμα μας.

5. Εμπλουτίζουμε την διατροφή μας με αρκετό σίδηρο και κάλιο και αποφεύγουμε τα πολύ αλμυρά φαγητά. Το αλάτι κάνει κατακράτηση και κατακράτηση σημαίνει σακούλες.

 

Read More

And More