“Ψάχνω έναν ορό που να καλύπτει τις ανάγκες μου σε κάθε ηλικία!”. Μόλις τον βρήκες!

Ας ξεκινήσουμε με τις βασικές αρχές ενός skincare routine: Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα serum/ορό για το πρόσωπο. Γιατί; Για δύο, κυρίως, λόγους: α) γιατί ο ορός έχει πολύ πιο αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά σε σχέση με μια κρέμα και β) γιατί έχει χαμηλό μοριακό βάρος πράγμα που σημαίνει ότι εισχωρεί σε μεγαλύτερο βάθος μέσα στην επιδερμίδα για να μεταφέρει αυτά τα συστατικά.

Η ερώτηση, όμως, είναι: Ναι, αλλά ποιον ορό να επιλέξω που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μου; Έχουμε την απάντηση η οποία έχει την έγκριση όχι μόνο της beauty editor αλλά κάθε γυναίκας που έχει δοκιμάσει αυτό τον μαγικό ορό (η επόμενη θα είσαι εσύ!). Πρόκειται για το Double Serum της Clarins, ο οποίος διεγείρει τις πέντε ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας στις οποίες οφείλετε η νεανικότητα και η ομορφιά της.

Το Double Serum της Clarins ή, αλλιώς, ο ορός που αγαπούν οι γυναίκες σε κάθε ηλικία χάρη στην ανανεωμένη σύνθεσή του και την έξυπνη συνεργασία του καθιστά εφικτή την συνύπαρξη 20+1 φυτικών εκχυλισμάτων σε ιδανική συγκέντρωση. Πώς μεταφράζεται αυτό, πρακτικά; Με ένα προϊόν η επιδερμίδα σου μπορεί να αντιμετωπίσει πολλαπλές ανάγκες όπως ρυτίδες, έλλειψη λάμψης, ανοιχτοί πόροι, ανομοιομορφία.

Και ένα έξτρα hint που μας κάνει να λατρεύουμε αυτό τον ορό: η απαλή και άνετη υφή του η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κάνουμε pampering στην επιδερμίδα μας από την πρώτη στιγμή που το Double Serum της Clarins έρχεται σε επαφή με αυτή. Και είναι η ίδια υφή που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Εν ολίγοις, το Double Serum της Clarins είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις στην επιδερμίδα σου αυτά τα Χριστούγεννα!

 

Read More

And More