Ραντεβού με την διευθύντρια εκπαίδευσης Clinique! Ρώτα ό,τι θες για την επιδερμίδα σου!

Στο έχουμε ξαναπεί: το δέρμα είναι το μεγαλύτερο κύτταρο του οργανισμού μας γι’ αυτό και χρειάζεται ειδική μεταχείριση! Κάποιες φορές κάνουμε όντως λάθη που τo καταστρέφουν (ποια ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκες χωρίς να έχεις κάνει ντεμακιγιάζ;). Κάποιες άλλες, πάλι, είμαστε σίγουρες ότι το φροντίζουμε όσο δεν πάει: εντατικό ντεμακιγιάζ, ενυδατική, καλή διατροφή κι όμως αυτό επιμένει να βγάζει σπυράκια ή να εμφανίζει εκείνες τις ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια που στους άντρες είναι γοητεία σε εμάς απλώς… γήρανση (αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει ισότητα σε αυτή την περίπτωση;).

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις σου έχουμε την τέλεια λύση: την Τετάρτη 30 Μαρτίου έχω βάλει ένα τεράστιο post-it στην οθόνη του pc μου γιατί έχω κλείσει ραντεβού με την Μαρίκα Παπαδοπούλου, διευθύντρια εκπαίδευσης της Clinique για την Ελλάδα.


Η Μαρίκα Παπαδοπούλου

Εγώ, έχω κάνει ήδη την, τεράστια ομολογουμένως, λίστα με τις ερωτήσεις που με αφορούν προσωπικά. Εσύ, δεν έχεις παρά να στείλεις εδώ τις ερωτήσεις που σε απασχολούν και τις οποίες θα ήθελες να κάνεις στην ειδικό. Μαζί με τις δικές μου beauty απορίες θα μεταφέρω και τις δικές σου. Οι απαντήσεις που θα δώσει η ειδικός θα απαντηθούν όλες μέσω ενός άρθρου που θα δημοσιευθεί στη στήλη της ομορφιάς. Έχεις στην διάθεσή σου δύο ακόμα μέρες! Περιμένω τις ερωτήσεις σου!

Read More

And More