Released! Το προϊόν που βάζει η Τάμτα συνέχεια στα μαλλιά της!

Αν έχεις παρακολουθήσεις έστω και στο ζάπινγκ το X-Factor θα έχεις κολλήσει με τα μαλλιά της Τάμτα: σε κάθε επεισόδιο είναι και μια άλλη. Και σε κάθε επεισόδιο θέλεις να κοπιάρεις το χτένισμά της. Η απόδειξη για το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε εδώ στο TLIFE με το beauty look της είναι η συνέντευξη που πήραμε από τον προσωπικό της hair stylist, Tom Zois, εδώ.

Και τώρα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη info που αφορά την συνάρτηση Τάμτα και μαλλιά Τάμτα που είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της! Ένα hint: είναι dry shampoo (aka ξηρό σαμπουάν) και είναι το ίδιο που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian, η Kate Moss και πολλές πολλές ακόμη! Επίσης, είναι no 1 στην Αγγλία και ήρθε στην Ελλάδα περίπου ένα χρόνο πριν.

Όπως υποψιάζεσαι, λοιπόν, πρόκειται για το Batiste και να τι είπε και η ίδια η Τάμτα: “Το Batiste Dry shampoo αποτελεί ένα από τα μυστικά ομορφιάς μου για μια πολυ απαιτητική και δύσκολη ημέρα. Είναι ο σύμμαχος μου όλο το 24ωρο, αφου μπορεί μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα να φρεσκάρει, να αναζωογονήσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά μου”.

Πώς το χρησιμοποιείς: ανακινείς καλά, κάνεις χωρίσματα στα μαλλιά σου, ψεκάζεις στη ρίζα από απόσταση κι έπειτα κάνεις απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο για να απορροφήσει τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σου αλλά και για να κάνεις τα χτενίσματα που θες ή να δώσεις όγκο.

Θα βρεις πολλά και διαφορετικά Batiste για πολλές και διαφορετικές ανάγκες και σε διαφορετικά αρώματα. Σημείωσε: αν έχεις εμμονή με την καρύδα όπως εγώ τσέκαρε οπωσδήποτε το Tropical!

Read More

And More