Rivage: Ήρθε στην Ελλάδα η σειρά που κάνει το μπάνιο σου spa! Τη δοκιμάσαμε!

Καθημερινά στον κόσμο της ομορφιάς ανακαλύπτουμε και νέα brands που τα δοκιμάζουμε και αν τα αγαπήσουμε θα μείνουν εκεί για πάντα. Ένα τέτοιο brand είναι η Rivage η οποία υπάρχει στο εξωτερικό από το 1996 και μόλις άνοιξε το πρώτο της κατάστημα και στην Ελλάδα (θα το βρεις Κυριαζή 16 στην Κηφισιά).

Αν είσαι beauty addict γνωρίζεις το brand με τα χαρακτηριστικά χρώματα στην συσκευασία. Αν όχι, τα δοκιμάσαμε για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη προτού τα αποκτήσεις, γιατί η Rivage δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα και το μπάνιο σου!

Η Rivage είναι ένα brand που μετρά πάνω από 20 χρόνια και που δημιουργήθηκε με έμπνευση από την Νεκρά Θάλασσα (το μεγαλύτερο φυσικό spa στον κόσμο) με σκοπό να μετατρέψει και το δικό μας σπίτι σε spa! FIY: Η Νεκρά Θάλασσα από το 3.000 π.Χ. μέχρι και σήμερα αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό ομορφιάς, υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο ενώ λέγεται πως το μυστικό της νεανικής επιδερμίδας και της αιώνιας ομορφιάς της Κλεοπάτρας, κρυβόταν στα θαυματουργά νερά της Νεκράς Θάλασσας. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, όλα με υπέροχες μυρωδιές και παρακάτω είναι κάποια από αυτά που μου έκλεψαν την καρδιά!

Η Day Cream SPF15 με βιταμίνη Ε ανήκει στην κατηγορία των best sellers της Rivage και υπάρχει λόγος! Τα άλατα από την νεκρά θάλασσα, η βιταμίνη Ε και η αλόη θρέφουν την επιδερμίδα και της δίνουν ένα αποτέλεσμα λάμψης. Επιπλέον, έχει SPF15 που σε προστατεύει και από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ η υφή της δεν είναι βαριά για την επιδερμίδα!

Ένα προϊόν ακόμη που μου άρεσε πολύ και πρέπει να δοκιμάσεις είναι το σαπούνι απολέπισης. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα χωρίς να είναι σκληρή μαζί της. Έτσι, τα συστατικά της κρέμας που θα χρησιμοποιήσεις μετά θα μπουν σε μεγαλύτερο βάθος αφού η επιδερμίδα θα έχει απαλλαγεί από αυτά (σκέψου πως δημιουργούν ένα τοίχος που δεν αφήνει τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιείς να περάσουν και να δράσουν σωστά). Επίσης αγαπημένο είναι και το Natural Mineral Shampoo της Rivage που είναι ιδανικό αν έχεις λιπαρά μαλλιά.

Ένα ακόμη must have είναι η Eye Cream, η κρέμα ματιών που δεν σε αναγκάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε μαύρους κύκλους, σακούλες, ρυτίδες ή ενυδάτωση γιατί αυτή η κρέμα τα κάνει όλα!

Τα προϊόντα της Rivage είναι αυτά και πολλά περισσότερα! Ανακάλυψέ τα όλα στο κατάστημα στην Κηφισιά και σύντομα στο online κατάστημα! Μέχρι τότε ακολουθήστε την Rivage στο Facebook (rivagegreece) και στο Instagram (rivage_greece)

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Hilton για την φιλοξενία

Read More

And More