Salma Hayek: η χειρότερη beauty συμβουλή που της έδωσαν ποτέ!

Ξέρω πολλά αγόρια εκεί έξω που ακούνε τη λέξη Salma και τη λέξη Hayek και παθαίνουν τέτοια ταχυπαλμία σαν να βγήκαν στην επιφάνεια της θάλασσας μετά από μισάωρο μακροβούτι! Και παρόλο που ο λόγος δεν μου είναι και πολύ ξεκάθαρος για το μέγεθος της ταχυπαλμίας οφείλω να παραδεχτώ ότι ναι, η Salma Hayek είναι όμορφη και μακάρι κι εγώ στα 48 μου να είμαι έτσι!

Η Salma Hayek, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Allure και μεταξύ άλλων μίλησε και για την χειρότερη beauty συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ (κάτι που μπορεί τελικά να εξηγεί γιατί αρέσει τόσο στα αγόρια):

“Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση, δεν έχω πειράξει τίποτα στο πρόσωπό μου! Η χειρότερη beauty συμβουλή που μου έχουν δώσει ποτέ ήταν όταν μου είπαν ότι πρέπει να κάνω botox! Μου το είπαν μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία προσπαθώντας να με πείσουν πως αν ξεκινούσα τότε δεν θα αποκτούσα καθόλου ρυτίδες στην πορεία. Ευτυχώς, δεν τους άκουσα!”.

Τώρα, γιατί μπορεί αυτή η απάντηση να λύνει τον γρίφο για το γεγονός ότι η Salma αρέσει τόσο στα αγόρια; Γιατί στα αγόρια αρέσουν τα φυσικά όμορφα κορίτσια! Και εκείνη είναι τέτοια!

BTW: Εσένα ποια είναι η χειρότερη beauty συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Read More

And More