Σε απασχολεί η χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου; Τα Dr. Prinou σου κάνουν δώρο μια θεραπεία!

Υπάρχει ένα task που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς. Και αυτό το task δεν είναι άλλο από την χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου. Μάλιστα, ενώ παλιά ήταν κάτι που έπρεπε να έχεις κλείσει τα 40-50 για να αρχίσει να σε απασχολεί, πλέον “χάρη” στην τεχνολογία είναι κάτι που κάνει την εμφάνισή του από πολύ μικρή ηλικία. Σκέψου το: είμαστε όλες σκυμμένες πάνω από τα κινητά μας τις περισσότερες ώρες της ημέρας με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται αυτή η χαλάρωση.

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, αυτό το νέο σε αφορά! Στα Dr. Prinou υπάρχει μια νέα επαναστατική θεραπεία που δεν διορθώνει απλώς τη χαλάρωση, αλλά αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση και αναγεννά το πρόσωπο. Η θεραπεία λέγεται I_Shine και το καλύτερο είναι πως μπορείς να την κερδίσεις! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

1.Δηλώστε συμμετοχή : http://drprinou.gr/wpsite/700/
2. Κάντε like στo video στο βίντεο που θα βρεις εδώ
3. Follow @drprinou
4. Tag δυο φίλες-ους

Η κλήρωση των τριών νικητών που θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ θα γίνει στις 24/05/2019 ενώ σχετική ανακοίνωση θα ακολουθήσει στο Facebook και το Instagram των Dr. Prinou

Καλή επιτυχία!

 

Read More

And More