Σε αυτή τη φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Lady Gaga είναι αγνώριστη!

Μερικά χρόνια πριν δεν θα περιμέναμε ποτέ να δούμε την Lady Gaga χωρίς ίχνος makeup. Αλλά μετά μπήκε στην ζωή της ο Bradley Cooper (και βγήκε!), εδραιώθηκε και αυτή η τεράστια τάση του skincare και κάπως έτσι, η Lady Gaga άρχισε να κυκλοφορεί ολοένα και λιγότερο μακιγιαρισμένη ή, τουλάχιστον, αποφάσισε να μην κρύβεται πίσω από στρώσεις makeup όταν δεν έχει κάποια κονσεπτική εμφάνιση.

Κάνοντας αυτό, έκανε κι εμάς με την σειρά μας να καταλάβουμε ότι η Lady Gaga έχει και υπέροχα χαρακτηριστικά και ακόμη πιο υπέροχη επιδερμίδα. Η φωτό που θα δεις παρακάτω αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

“Σκέφτομαι τι συμβαίνει στον κόσμο και σας στέλνω την αγάπη μου! Περπατώ και σκέφτομαι τι θέλω να σας πω. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι σας αγαπώ!”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή την φωτό στην οποία η υπέροχη επιδερμίδα της ήταν στο απόλυτο επίκεντρο.

Αν και το μήνυμά της είναι πολύ γλυκό, εκείνο που τελικά κλέβει την παράσταση είναι η τέλεια επιδερμίδα της και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν: “Θεά”, έγραψε ο ένας “Τόσο όμορφη έγραψε ο άλλος”, “θέλουμε περισσότερες τέτοιες selfie θα προσθέσουμε εμείς!

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, η Lady Gaga έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της ότι έχει κάποια προϊόντα που αγαπά όπως το Truth serum του Ole Henriksen που έφτασε και στην Ελλάδα από τα Sephora. Το συγκεκριμένο brand είναι γνωστό για το… Ole Glow που δίνει στην επιδερμίδα, ενώ πίσω από το brand κρύβεται ο ίδιος ο ταλαντούχος κύριος Henriksen κι εδώ μπορείς να διαβάσεις την συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο TLIFE!

 

Read More

And More