Σε αυτό το βίντεο η Kylie Jenner πλένει το πρόσωπό της και οι fan της εκνευρίζονται! Γιατί λες;

Η Kylie Jenner απασχολεί τόσο πολύ τον κόσμο (γενικά) και τον κόσμο του beauty (ειδικότερα) που θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια στήλη: μια άλλη μέρα, ένα άλλο νέο για την Kylie Jenner.

Σήμερα, λοιπόν, το νέο έχει να κάνει με την σειρά Kylie Skin η οποία έχει ξεπουλήσει έτσι κι αλλιώς, αλλά να που η Kylie αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο δείχνοντας πώς πρέπει το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας το Foaming Face Wash της σειράς. Δες παρακάτω…

 

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, η Kylie Jenner α) χρησιμοποιεί φίλτρα για να μιλήσει για ένα προϊόν skincare στο οποίο αν μη τι άλλο, πρέπει να φαίνεται η επιδερμίδα της β) έχει τα μαλλιά της κάτω, γεγονός καθόλου πρακτικό (στ’ αλήθεια, υπάρχει εκεί έξω έστω και ένας άνθρωπος που όταν πλένει το πρόσωπό του δεν πιάνει τα μαλλιά του και γ) το κάνει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

Όλα αυτά, λοιπόν, ήταν που εκνεύρισαν τους fan της Kylie Jenner αλλά παρ’όλα αυτά το βίντεο συγκέντρωσε περίπου δέκα εκατομμύρια views, δηλαδή όσο ο ελληνικός πληθυσμός κι εκείνη για να το ξεπεράσει εμφανίστηκε με μια ροζ περούκα και έκανε το τέλειο matchy- matchy με την σειρά Kylie Skin!

Read More

And More