Σε αυτό το βίντεο με πάνω από 6 εκατομμύρια views θα δεις πώς θα αποκτήσεις πλούσια χείλη!

Σε αυτό το βίντεο με πάνω από 6 εκατομμύρια views θα δεις πώς θα αποκτήσεις πλούσια χείλη! | tlife.gr

Από τότε που μπήκε στην ζωή μας η Kylie Jenner μπήκαν και τα πλούσια-juicy-θελκτικά-όλα-τα-επίθετα-του-κόσμου χείλη. Όχι ότι δεν ήταν το ζητούμενό μας και πριν αλλά να που μέχρι πριν δεν είχαμε ιδέα, ας πούμε, ότι υπήρχαν τρόμπες χειλιών που εξυπηρετούν αυτό το σκοπό.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει, λοιπόν, ένα σωρό περίεργα πράγματα για να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται μεγαλύτερα. Αλλά ποτέ κάτι τέτοιο! Η beauty vlogger Farah Dhukai ανέβασε λίγες μέρες πριν ένα βίντεο που δείχνει να μεγαλώνει τα χείλη της απλώνοντας πάνω τους… wasabi! Ναι, αυτό που απολαμβάνεις (ή δεν απολαμβάνεις αν δεν σου αρέσει) στο sushi σου! Βάζει αυτό, έπειτα απλώνει ένα λάδι χειλιών και το αποτέλεσμα είναι πολύ γεμάτα και ζηλευτά χείλη. Και κάτι ακόμη: οι κάθετες γραμμές για τις οποίες παραπονιέται ότι έχει στα χείλη της έχουν εξαφανιστεί!

Το βίντεο έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια views και παρακάτω θα καταλάβεις όλους τους λόγους!


Θα το δοκιμάσω πολύ, πολύ σύντομα. Αλλά εσύ, εν τω μεταξύ, αν δεν μπορείς καλά- καλά να μυρίσεις το wasabi (πόσο μάλλον να το βάλεις στα χείλη σου!) δες εδώ πώς μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τα lip plumpers, aka ειδικά προϊόντα που δίνουν όγκο στα χείλη!

READ more