Σε ποιο beauty event πετύχαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Αντί προλόγου: Αν έχεις επισκεφτεί κάποιο από τα Asian Spa (και ειδικά αν έχεις δοκιμάσει το μασάζ σώματος) μπορείς να καταλάβεις την έννοια του χαλαρώνω απόλυτα. Αν πάλι, όχι, θα πρέπει να το βάλεις στα πλάνα σου, ως δώρο στον εαυτό σου με αφορμή τις γιορτές που έρχονται (ναι, πρέπει να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου πού και πού!). Και ειδικά αν μένεις στην Θεσσαλονίκη, έχω κάτι που σε ενδιαφέρει…

Πριν λίγες μέρες έγινε ένα μοναδικό Secret Spa Event στο Asian Spa City Retreat στο Hyatt Regency Thessaloniki. Αφορμή ήταν ο χώρος που ανανεώθηκε αλλά και κάποιες beauty αποκαλύψεις που αφορούν στα προϊόντα που βρίσκεις αποκλειστικά στα Asian Spa!

/

Ο λόγος για τα προϊόντα ila που βλέπεις παραπάνω τα οποία λατρεύουν Χολιγουντιανές stars πρώτης γραμμής όπως η Gwyneth Paltrow, η Kate Moss και η Natalie Portman.

/

Την… μυστική βραδιά ομορφιάς παρουσίασε ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ εκεί βρέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

/

Οι επισκέπτες του Secret Spa Event, ανακάλυψαν και κάτι ακόμη. Το μυστικό Χριστουγεννιάτικο δώρο των Asian Spa: ιδιαίτερες ιδέες δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, διαφορετικές από τις συνηθισμένες όπως τις δωροκάρτες των Asian Spa με τις οποίες μπορεί κανείς να προσφέρει με τον πιο απλό τρόπο μια θεραπεία spa της επιλογής του -από τον νέο κατάλογο του spa με θεραπείες της ila- αλλά και πακέτα προϊόντων της ila και της Branche D’Olive σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση από τον Secret καλεσμένο της βραδιάς, Τάκη Ζαχαράτο, με δώρα διαμονή στην πρώτη Spa Villa 650 τ.μ που διαχειρίζεται ο όμιλος Asian Spa στην Ελλάδα στη περιοχή της Κέρκυρας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χώρους spa, διαμονή στην Προεδρική Σουίτα του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και συνδρομή στο Club Olympus του ξενοδοχείου, διαμονή στο ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες και θεραπείες στο Asian Spa του, νέες θεραπείες από το νέο μενού του ξενοδοχείου, ένα διπλό εισιτήριο για την νέα ταινία από Έρωτα του Θοδωρή Αθερίδη στην Comfort Zone των Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη και φυσικά προϊόντα της ila και της Branche d’Olive.

/
Η ομάδα του Asian Spa

…Και αντί επιλόγου: Επειδή, όπως είπαμε, έρχονται γιορτές, βάλε στα πλάνα σου να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου που λέγαμε παραπάνω 😉

Read More

And More