Η Selena Gomez έχει πλέον ακριβώς τα αντίθετα μαλλιά από αυτά που βλέπεις εδώ!

Πριν μερικούς μήνες η Selena Gomez εμφανίστηκε στα American Music Awards με κατάξανθα μαλλιά κάνοντας τους πάντες να ασχολούνται μαζί της και όχι με ένα red carpet event τέτοιου βεληνεκούς. Γιατί, προφανώς, η αλλαγή της Selena ήταν σημαντικότερη.

Το σκηνικό, λοιπόν, επαναλήφθηκε κάπως στο χθεσινό show του οίκου Coach στο πλαίσιο του New York Fashion Week όπου η Selena εμφανίστηκε με εντελώς τα αντίθετα μαλλιά από αυτά με τα οποία την βλέπεις εδώ. Τι σημαίνει, όμως, αντίθετα μαλλιά από ένα ξανθό καρέ; Σκέψου! Μακρύ καστανό! Yeap, right! Η Selena, λοιπόν, πλέον έχει μακριά καστανά μαλλιά με curtain bangs!

Σύμφωνα με την Vogue η Selena Gomez έχει αυτά τα μαλλιά εδώ και κάποιες μέρες αφού ο φακός των παπαράτσι την “συνέλαβε” να βγαίνει με αυτό το hair look από το IHOP Restauran στο Los Angeles έτσι.

Και φυσικά, κλείνω με την αναπόφευκτη ερώτηση: πώς προτιμάς την Selena Gomez; Με καρέ ξανθό ή με μακρύ καστανό και curtain bangs;

Last chance info: τα μαλλιά της Selena προφανώς και είναι extensions και εδώ μπορείς να μάθεις όλα τα info για το πόσο κοστίζουν, πώς μπαίνουν, τι να επιλέξεις (φυσική ή τεχνητή τρίχα) και πολλά, πολλά ακόμη!

Read More

And More