Serious beauty alert! Αυτή την συνεργασία της Kim Kardashian δεν την περιμέναμε!

Οι αδερφές Kardashian/Jenner κάνουν κάμποσες συνεργασίες. Αλλά αυτές οι συνεργασίες είναι είτε α) μεταξύ τους είτε β) με πρώην κολλητές (βλ. Jordyn Wood). Αυτός ήταν και ο λόγος που το νέο για την συνεργασία που ετοιμάζει η Kim Kardashian και που επικοινώνησε λίγες ώρες πριν μέσα από το Keeping Up With The Kardashians, εξέπληξε τους πάντες.

Η ίδια, λοιπόν, πρόκειται να συνεργαστεί με το top model Winnie Harlow που έγινε γνωστό αρχικά μέσα από το America’s Next Top Model.

 

 

Αν, όμως, το καλοσκεφτείς, η συνεργασία αυτή δεν είναι και τόσο παράδοξη μιας και η Winnie Harlow και η Kim Kardashian έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: αντιμετωπίζουν θέματα σε σχέση με την επιδερμίδα τους για τα οποία έχουν μιλήσει ανοιχτά και μας έχουν κάνει να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση για τις δικές μας ατέλειες! Γιατί να, μιλάμε για ανθρώπους!

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα η Kim Kardashian με αφορμή την ψωρίαση από την οποία πάσχει χρόνια τώρα, λάνσαρε ένα makeup σώματος για το οποίο έγραψε τα εξής: “Έχω μάθει να ζω με την ψωρίασή μου και να μην νιώθω ανασφαλής με αυτό, αλλά τις μέρες που θέλω να την καλύψω χρησιμοποιώ αυτό το Body Makeup. Η φόρμουλα είναι πολύ κρεμώδης και buildable, ενώ έχει ένα απαλό σατινέ τελείωμα. Εξασφαλίζει την ένταση της κάλυψης που θέλεις!”.

Το παραπάνω προϊόν λανσάρεται 21 Ιουνίου, αλλά η ερώτηση είναι: από την συνεργασία της Kim Kardashian με την Winnie Harlow τι να περιμένουμε; Μαντεύεις;

 

Read More

And More