Sexy, αθλητικός, corporate: 9 δώρα για κάθε τύπο που μπορείς να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Με κίνδυνο να φανώ κουραστική θα σου πω το εξής: η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια μέρα που δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις με σνομπισμό. Γιατί αυτή η μέρα είναι μια πολύ καλή αφορμή να κάνετε κάτι διαφορετικό με το αγόρι σου, να βγείτε έξω ή να μείνετε σπίτι και να ανοίξετε ένα καλό μπουκάλι κρασί.

Επίσης, είναι μια καλή αφορμή να ανταλλάξετε δώρα. Κάναμε ενδελεχή έρευνα με την βοήθεια των συναδέλφων, των φίλων μας, των ξαδερφών μας, ρωτήσαμε ένα σωρό διαφορετικούς τύπους αντρών και καταλήξαμε ότι αυτό είναι το τέλειο δώρο για κάθε τύπο.

PS: ο Ryan Gosling είναι όλοι αυτοί οι τύποι μαζί. Επίσης, η στήλη του beauty γράφεται από μένα, εγώ θεωρώ τον Ryan Gosling τον πιο sexy άντρα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και κάπως έτσι δημοκρατικά, τον επέλεξα!*

Αν το αγόρι σου είναι χίπστερ

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε ένα προϊόν που θα τον βοηθά να φροντίζει τα γένια του και, πιο συγκεκριμένα, ένα εξειδικευμένο λάδι! Το Conditioning Beard Oil από την σειρά Tom Ford For Men (€52.00) είναι ιδανικό και μυρίζει υπέροχα!

Αν πιάνουν τα χέρια του

Μερικά παραδείγματα: κάνει trekking, συνεχώς επισκευάζει πράγματα, καταπιάνεται με διάφορα, μια κρέμα χεριών είναι απαραίτητη για εκείνον. Επίσης, είναι ένα όχι και τόσο αλτρουιστικό δώρο αφού στην πραγματικότητα την δική σου επιδερμίδα προστατεύεις (όταν σε χαϊδεύει θέλεις τα χέρια του να είναι απαλά. Σωστά;). Η κρέμα χεριών Ultimate Strength Hand Salve της Kiehl’s (€22.97) είναι ιδανική γιατί στεγνώνει αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στα χέρια, κάτι που κανένα αγόρι δεν αντέχει!

Αν περνάει τη μέρα του στο γυμναστήριο

Σε αυτή την περίπτωση οι μυς του θα είναι συνεχώς πιασμένοι. Το τέλειο δώρο είναι τα άλατα μπάνιου Re-Charge Black Pepper Sport Muscle Soak από την σειρά Soak του Molton Brown (€26.21) που καταπραϋνουν τους μυς και ξεκουράζουν το σώμα.

Αν είναι intellectual

Αυτά τα αγόρια είναι κλασικά στις επιλογές τους και με έναν περίεργο τρόπο επιβάλλουν την παρουσία τους. Το άρωμά τους, λοιπόν, πρέπει να είναι εξίσου επιβλητικό! Ορκιζόμαστε στο Mr. Burberry eau de parfum (€77.50/50ml). Αισθησιακό, ξυλώδες και οπωσδήποτε δυναμικό όπως εκείνος.

Αν είναι στοργικός

Είναι τρυφερός μαζί σου, σε φροντίζει κι εσύ νιώθεις απόλυτη ασφάλεια. Η σχέση σας κρατά στα χρόνια και είναι πέρα για πέρα συντροφική. Ξέρεις ότι πάνω του μπορείς να στηριχθείς. Αν όλα αυτά αποτυπώνονταν σε μυρωδιά θα ήταν το Eternity Flame for Men από τον Calvin Klein, μια μυρωδιά ζεστή, οικεία και sexy ταυτόχρονα!

Αν είναι brutal

Μια πολύ σύντομη περιγραφή για το τι μπορεί να εννοούμε brutal: αν το αγόρι σου είναι περισσότερο Johnny Depp- λιγότερο οποιοσδήποτε άλλος η μυρωδιά που έχει το Sauvage του οίκου Dior μπορεί άνετα να γίνει η επέκταση του κορμιού του! Προτίμησε το Gel Douche (€37.95) για να φτάσει αυτή η μυρωδιά σε κάθε σημείο του σώματός του.

Αν αγαπά τα ταξίδια

Αν ο αγαπημένος σου είναι συνεχώς on the go είτε γιατί είναι η φύση της δουλειάς του είτε γιατί του αρέσουν τα ταξίδια, αυτό το σετ της Aveda (€27.00) είναι ιδανικό! Περιέχει σαμπουάν, ξυριστική κρέμα και after shave σε travel size για να περνάει τον έλεγχο του αεροδρομίου.

Αν αγαπά τα tattoo περισσότερο από εσένα (kidding!)

Τα tattoo είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση και θέλουν φροντίδα! Ήξερες ότι ο David Beckham έχει βγάλει στην σειρά House99 ένα ειδικό spray ενυδάτωσης σώματος με SPF30 (€27.99) που προστατεύει τα tattoo από το ξεθώριασμα; Ένα από τα πιο έξυπνα δώρα για όσους αγαπούν τα tattoo!

Αν είναι corporate

Η δουλειά στις πολυεθνικές μεταφράζεται σε άπειρα ξενύχτια και τα ξενύχτια σε μαύρους κύκλους, σακούλες και κουρασμένα μάτια. Μια κρέμα ματιών, την οποία πιθανόν δεν θα μπει στην διαδικασία να αγοράσει από μόνος του, είναι τέλειο δώρο! H Super Energizer Anti-Fatigue Eye Gel της Clinique (€36.50) έχει στην άκρη της μια πολύ δροσιστική μπίλια που ανακουφίζει. Για περισσότερη τέτοια αίσθηση, βαλ΄την στο ψυγείο!

*Kidding! Με δημοκρατικές διαδικασίες, θεωρείς τον Ryan Gosling τον πιο sexy άντρα στον πλανήτη; Έχουμε poll γι’αυτό!


Read More

And More