#SideProfileSelfie: γιατί ξαφνικά βλέπουμε παντού φωτογραφίες προφίλ;

Να κάτι που συμβαίνει όταν αποφασίζουμε να βγάλουμε μια selfie: αρχικά βγάζουμε 4999 selfie για να βρούμε την τέλεια γωνία και να ανεβάσουμε εκείνη τη μια φωτό που μας κολακεύει. Αλλά να που τελευταία τα πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς έχουν αλλάξει και οι αδυναμίες μας (flaws όπως κάνουν καριέρα στον κόσμο του youtube) είναι πλέον τιμή μας και καμάρι μας και κάνουμε τα πάντα για τις αναδείξουμε.

Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, η Rahdika Sanghani μια δημοσιογράφος- freelancer, αποφάσε να ανεβάσει την photo που βλέπεις παραπάνω και να ξεκινήσει μια καμπάνια, την #SideProfileSelfie, με σκοπό να τονώσει το ηθικό των γυναικών που θεωρούσαν ότι έχουν μεγάλη μύτη, πράγμα που τις έκανε να νιώθουν κάπως άβολα.

“Για χρόνια μισούσα τη μύτη μου και πάντα την συνέκρινα με τις μύτες των Χολιγουντιανών stars. Τα τελευταία χρόνια, όμως, άρχισα να αλλάζω γνώμη και αποφάσισα πως η μύτη μου μου αρέσει ακριβώς όπως είναι! Είναι τόσο απελευθερωτικό και υπέροχο αυτό το συναίσθημα του να αποδέχεσαι τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι ώστε θέλω να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες να νιώσουν το ίδιο ακριβώς για τους εαυτούς τους”, είπε στο αμερικάνικο Glamour.

 

Πολύ σύντομα, γυναίκες από όλο τον κόσμο άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #SideProfileSelfie προκειμένου να τονώσουν το ηθικό η μια της άλλης.

 

 

Στην καμπάνια συμμετείχε και η Kaci Machacyk, μια 31χρονη τραγουδίστρια από το Las Vegas, η οποία έκανε πλαστική στη μύτη της σε ηλικία 15 ετών και μπορείς να την δεις παραπάνω. Η ίδια πιστεύει ότι όποια απόφαση κι αν πάρει μια γυναίκα, αυτό που έχει σημασία είναι η απόφαση αυτή να παρθεί με γνώμονα τον εαυτό της και κανέναν άλλο. Με λίγα λόγια: “Αν το να κάνεις πλαστική στη μύτη θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τότε καν’το!”. Αυτή ήταν η θέση της και αυτή είναι και η δική μου θέση: κάνε ότι σε ευχαριστεί! Κι αν σε ευχαριστεί να ανεβάσεις μια photo σου με hashtag #SideProfileSelfie go for it! Αν, πάλι, θέλεις να εξακολουθείς να αναζητάς την τέλεια γωνία, καν’το! Επαναλαμβάνω: κάνε ότι σε ευχαριστεί και αυτή είναι η θέση μου!

 

Read More

And More