Σίγουρα θα δοκιμάσω το μυστικό της Gigi Hadid για λαμπερά μαλλιά!

Ένα από τα αγαπημένα μας task στην ομορφιά είναι να μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς από τις διάσημες. Διάσημες που ακολουθούμε στο instagram, διάσημες που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί και πάει λέγοντας. Ειδικά όταν αυτές έχουν υπέροχες επιδερμίδες και super λαμπερά μαλλιά είναι το καλύτερό μας.

Πάρε για παράδειγμα, την Gigi Hadid η οποία μόλις αποκάλυψε στο περιοδικό “W” αυτό που κάνει στα μαλλιά της και μάντεψε! (Και) η Gigi Hadid χρησιμοποιεί στα μαλλιά της λάδι καρύδας αλλά όχι με τον τρόπο που θα το χρησιμοποιούσα εγώ ή εσύ αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

“Όταν έχω χρόνο στην διάθεσή μου, βάζω στα μαλλιά μου λάδι καρύδας και τα πιάνω ένα top knot. Μπορείς να κάνεις ντους, προφανώς, με αυτά τα μαλλιά! Αυτό που κάνω, λοιπόν, είναι να έχω τα μαλλιά μου έτσι για τρεις περίπου μέρες και έπειτα θα κάνω ένα καλώ λούσιμο. Πρώτα βάζω σαμπουάν, χωρίς να τα βρέξω, έπειτα αφαιρώ με νερό, κάνω ένα δεύτερο χέρι και τέλος! Κι αυτό γιατί αν βρέξεις πρώτα τα μαλλιά σου και μετά βάλεις το σαμπουάν το λάδι καρύδας θα είναι ακόμη εκεί και τα μαλλιά σου θα είναι πολύ λιπαρά!”.

Read More

And More