5 skincare experts που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις στα social media!

Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια, όπως σου έχουμε γράψει πολλές φορές μέσα από εδώ, το skincare είναι η τεράστια δύναμη στην ομορφιά. Γιατί επιτέλους συνειδητοποιήσαμε ότι αντί να καλύπτουμε μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα, γιατί εκεί έξω υπάρχουν ένα σωρό πολύ αξιόλογα brands που λανσάρουν προϊόντα  και γιατί οι skincare experts του instagram είναι τα νέα fashion icons, οι άνθρωποι που απολαμβάνουμε να ακολουθούμε όσο κανέναν!

Αν, λοιπόν, είσαι skincare addict ή αν θέλεις τώρα να ξεκινήσεις να μαθαίνεις κάποια πράγματα για την επιδερμίδα σου αλλά και για όλα όσα συζητάνε οι υπόλοιποι, όπως τα δραστικά συστατικά και τι στο καλό συμβαίνει με την βιταμίνη C που την κάνει τόσο ξεχωριστή, ιδού ποιους πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram!

Joanna Czech

Ακολούθησέ την: @joannaczechofficial

Η Joanna Czech είναι αισθητικός, έχει στο instagram 126k. και κάνει facials που φτάνουν κάποιες φορές τα 850 δολάρια. Επίσης, είναι η ίδια που κρύβεται πίσω από τις λαμπερές επιδερμίδες πολλών stars και, ευτυχώς για εμάς, δεν κρατάει τα tips για τον εαυτό της! Αν την ακολουθήσεις θα μάθεις πολλά πράγματα για το skincare αλλά και πράγματα που κάνει η ίδια στο πρόσωπό της.

Shani Darden

Ακολούθησέ την: @shanidarden

Η Shani Darden που εδώ μοιάζει με την Kourtney Kardashian είναι αισθητικός, skin expert και επιπλέον έχει τη δική της σειρά καλλυντικών που μπορείς να αγοράσεις. Αν την ακολουθήσεις στο instagram θα μάθεις τα πάντα για την ρετινόλη, την βασίλισσα των δραστικών συστατικών, αλλά και πρακτικά tips για το πώς να καταπολεμήσεις, για παράδειγμα, τους μαύρους κύκλους.

Candace Marino

Ακολούθησέ την: @thelafacialist

Είναι αισθητικός πολλών stars όπως της Jackie Cruz, της Chloe Grace-Moretz και της Miranda Kerr και στο instagram της θα βρεις πολλά και πολύτιμα tips που ξεφεύγουν από την κατηγορία “πιείτε νερό γιατί το νερό κάνει καλό στην επιδερμίδα”. Επίσης, πολύ συχνά η ίδια λέει την γνώμη της πάνω σε tasks όπως το triple cleansing μετά το double cleansing. Τι γνώμη έχει; Θα την διαβάσεις εδώ!

Nayamka Roberts-Smith

Ακολούθησέ την: @labeautyologist

Είναι αισθητικός στο Λος Άντζελες και γνωστή στα social media ως @labeautyologist. Τα τελευταία χρόνια κέρδισε χιλιάδες followers στα social media χάρη στα χρηστικά tips της που μοιράζεται μέσω youtube αλλά και από το twitter. Αγαπά τις sheet masks και μπορείς να ξεκινήσεις με ένα δικό της μυστικό ομορφιάς: προτού βάλεις την sheet mask στο πρόσωπό σου, βαλ’την στο ψυγείο. Η δροσιά του θα σε ανακουφίσει, θα διώξει τα πρηξίματα κι επιπλέον είναι best thing για να κάνεις κάτι στο πρόσωπό σου μετά το hangover!

Sean Garrette

Ακολούθησέ τον: @seangarrette

Αν θέλεις ειλικρινή reviews για μερικά από τα πιο διάσημα προϊόντα skincare εκεί έξω ή αν θέλεις να ενημερωθείς για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί, θα πρέπει να το ακολουθήσεις! Ένας ακόμη λόγος; Είναι global ambassador των Fenty Skin!

Read More

And More