6 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας όπως οι διάσημες!

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου δύο μήνες όταν η Gwyneth Paltrow βγήκε και μίλησε γι’ αυτό το oil pulling thing και που κάθε πρωί για 20 λεπτά κάνει μπουκώματα με λάδι καρύδας για αποτοξίνωση και λεύκανση δοντιών. Και εκεί που έλεγα ναι καλά, έπεφτα συνεχώς πάνω σε άρθρα που έγραφαν για το πόσο θαυματουργό κι ένα σωρό άλλα επίθετα είναι το λάδι καρύδας. Μέχρι που έφτασε στα χέρια μου αυτό. Συμπτωματικά. Αλήθεια. Άρα, ήταν σημάδι ότι έπρεπε να τεστάρω το λάδι καρύδας μόνη μου…

/

Και επί έναν μήνα ξυπνούσα και πριν καλά- καλά ανοίξει το μάτι μου έκανα για 20 λεπτά ότι και η Gwyneth Paltrow. Έχω να σου πω ότι:
1. Δεν είναι δα τόσο τραγικό το 20λεπτο. Δεν κάθεσαι και περιμένεις αλλά παράλληλα μπορείς να κάνεις ντους, να ντυθείς, να κάνεις μακιγιάζ και στο τέλος να που περνάει το 20λεπτο. Α! Και κάτι ακόμη: μετά πλένεις τα δόντια σου και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βάζεις το λάδι καρύδας που είχες στο στόμα σου σε τόνους χαρτί κουζίνας και το πετάς. ‘Οχι στον νεροχύτη. Βλέπεις, το λάδι καρύδας έχει την τάση να παγώνει που σημαίνει ότι ο νεροχύτης κάποια στιγμή θα βουλώσει. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν ήταν αυθυποβολή, αλλά εγώ είδα τα δόντια μου να γίνονται πιο λευκά. Αλλά μόνο εγώ.

2. Ανακάλυψα αυτό το υπερφανταστικό tip που μπορείς να εφαρμόζεις με το λάδι καρύδας. Πριν το μπάνιο σου το απλώνεις σε στεγνή επιδερμίδα κι έπειτα μπαίνεις και κάνεις ντους κανονικά. Η επιδερμίδα σου έχει ενυδατωθεί αλλά δεν έχει μείνει κανένα μα κανένα ίχνος λιπαρότητας.

Αλλά αυτές ήταν μόνο οι δικές μου επισημάνσεις σε σχέση με το πιο hot εναλλακτικό προϊόν ομορφιάς τώρα! Παρακάτω, σου έχω συγκεντρώσει έξι διάσημες πρώτης γραμμής που δεν ζουν χωρίς αυτό αλλά και πώς το χρησιμοποιούν!

Last but not least: Το λάδι καρύδας θα το βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και σε μεγάλα super market και κοστίζει περίπου €4.00 το μπουκαλάκι.

Read More

And More