ABH Signature Therapies: Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου

Το όνειρό σου είναι ένα τέλειο σώμα, ιδανικά χωρίς να περνάς ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο ή ακολουθώντας εξαντλητικές δίαιτες που σου προκαλούν εκνευρισμό. Αναρωτιέσαι αν υπάρχει εναλλακτική; Ναι, είναι η απάντηση. Και θα σου την αποκαλύψω ευθύς αμέσως: Μία επίσκεψη στο ABH είναι αρκετή, μιας και εκεί θα ανακαλύψεις ότι το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτείς μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων και ειδικών στην αισθητική, τη δερματολογία και την ευεξία. Εσύ επιλέγεις το σώμα που θα αποκτήσεις, εκείνο που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Είναι άλλωστε η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να φορέσεις το αγαπημένο σου μπικίνι, να ξαπλώσεις στην παραλία και να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ, πιο χαρούμενη από ποτέ.

 Οι ΑΒΗ Signature Therapies είναι πρωτοποριακές και καινοτόμες μέθοδοι. Κι αν είσαι έτοιμη να αλλάξεις τη ζωή σου, επιβάλλεται να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες. Κράτα, λοιπόν, σημειώσεις.

 Πολυγαλακτικό οξύ (Lanluma): Καλοσχηματισμένοι γλουτοί και άψογο περίγραμμα σώματος.

Το ABH είναι η πρώτη Κλινική στην Ελλάδα που σύστησε και εφάρμοσε τη χρήση του πολυγαλακτικού οξέος. Πρόκειται για ένα καινοτόμο υλικό με βάση το υαλουρονικό οξύ, που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων, παρόμοιων πληρωτικών. Η Δρ. Ντόλυ Φατσέα, MD Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, είναι Official International Trainer της συγκεκριμένης μεθόδου. Το πολυγαλακτικό οξύ έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου του οργανισμού, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια. Είναι ιδανικό για την περιοχή των γλουτών μιας και λειαίνει, διαμορφώνει και σμιλεύει αρμονικά, ενισχύοντας την καμπυλότητα και το σχήμα, χωρίς χειρουργική επέμβαση και το ρίσκο επιπλοκών. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε λιγότερο από μία ώρα στο ιατρείο χωρίς ανάγκη νοσηλείας και με την πλήρη εξειδίκευση της Δρ. Ντόλυ Φατσέα και της ομάδας της. Είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες που θέλουν να δώσουν όγκο στην περιοχή των γλουτών, αλλά θέλουν να αποφύγουν την επεμβατική διαδικασία ή δεν έχουν αρκετή ποσότητα λίπους έτσι ώστε να κάνουν λιπομεταφορά.

PB Serum: Απαλλαγείτε από την επίμονη κυτταρίτιδα!

Πρόκειται για μία ακόμη καινοτόμο θεραπεία βασισμένη στη λειτουργία των ενζύμων, τα οποία προσφέρουν πολύ δραστικά και στοχευμένα αποτελέσματα. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν έναν ειδικό συνδυασμό ενζύμων για αναδόμηση, λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα γρήγορα, ανώδυνα και με διάρκεια. Κι αν συνδυάσεις τις δύο θεραπείες, το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.  

Tesla Former:  Αναδιαμόρφωση σώματος & μυϊκή ενδυνάμωση

Θέλεις να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα και να διαμορφώσεις το σχήμα του σώματος; Το Tesla Former είναι η κατάλληλη για εσένα θεραπεία, χάρη στην τεχνολογία FMS (Functional Magnetic Stimulation) που στοχεύει στους μύες, διεγείροντας έως και 50.000 συσπάσεις κοιλιακών σε διάστημα 30 λεπτών με συνεχώς μεταβαλλόμενη κυματομορφή παλμού και συχνότητας κύματος. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη μυϊκή πυκνότητα, όγκος και δύναμη σε διάστημα δυο μόλις μηνών και μάλιστα χωρίς κούραση, μιας κι εσύ είσαι ξαπλωμένη αναπαυτικά κατά την εφαρμογή της θεραπείας. Η Tesla Former, εκτός από αύξηση της μυϊκής μάζας, είναι κατάλληλη και για Μείωση Κυτταρίτιδας, Μυϊκή ενδυνάμωση, Αύξηση του μεταβολισμού τοπικά που οδηγεί σε καλύτερη κατάσταση των μυών και του λιπώδους ιστού, Body Contouring, Σύσφιξη Δέρματος, Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας τοπικά και Αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος.

Λιποαναρρόφηση Vaser 4D High Definition: Αρχιτεκτονική σώματος για αθλητικό και γραμμωμένο σώμα

Σκέφτεσαι τη λιποαναρρόφηση, αλλά τρέμεις στην ιδέα του νυστεριού και της νάρκωσης, ακόμη και της τοπικής. Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, το περιττό λίπος και πάχος γίνονται παρελθόν και, ταυτόχρονα, γίνεται ορατή η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Κοιλιακοί, 6-packs και 4-packs, δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται εντυπωσιακά κι εσύ αποκτάς τη γράμμωση που πάντα ήθελες. Η θεραπεία είναι κατάλληλη και για αυξητική όγκου στους γλουτούς. Το ανεπιθύμητο λίπος που συσσωρεύεται συνήθως σε σημεία του σώματος όπως κοιλιά, πλάτη, πόδια και χέρια αφαιρείται και τοποθετείται στους γλουτούς.

Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου, MD, PhD, Πλαστικό Χειρουργό και Πρόεδρο του ΑΒΗ Medical Group. Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, είναι ο μοναδικός Όμιλος στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς στους τομείς της Αισθητικής, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής. Βασικό ζητούμενο είναι η βέλτιστη υγεία και ευεξία με ολιστική προσέγγιση 360° και βάση την υψηλή τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες, τα πρωτόκολλα και τον υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Λειτουργεί σε 6 κλινικές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και ειδικότερα στην Αθήνα, τη Γλυφάδα, την Πάτρα, τη Σαντορίνη, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Κλείστε Δωρεάν Ραντεβού με την ομάδα των ειδικών: 

Τηλ.: +30 210 8949090

info@abh-medicalgroup.com

www.abh-medicalgroup.com

 

 

Ετικέτες