After Sun: Ενυδάτωση, διάρκεια στο μαύρισμα και υπέροχο άρωμα

Είμαστε στα μέσα του Αυγούστου και το πιθανότερο είναι να βρίσκεστε στην αγαπημένη σας παραλία. Έχετε ήδη αποκτήσει τέλειο μαύρισμα, ακολουθώντας τις συμβουλές μας σχετικά με τη σωστή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Εμείς θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την πλούσια ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Και κάτι ακόμη: Τόσο η θάλασσα όσο και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν, γεγονός που καθιστά τη χρήση των σωστών προϊόντων απαραίτητη. Αυτό σημαίνει πως στο νεσεσέρ σας εκτός από αντηλιακά με υψηλό δείκτη πρέπει πάντα να βρίσκεται και το αγαπημένο σας after sun. Πρόκειται για το προϊόν που προσφέρει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται αμέσως μετά την παραλία και ταυτόχρονα παρατείνει το μαύρισμα και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα στο δέρμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ακόμη κι αν είστε πλέον στην πόλη, μπορείτε να αντικαταστήσετε την ενυδατική σας κρέμα με το after sun. Η σύνθεσή του είναι εξίσου πλούσια με αποτέλεσμα να κρατά το δέρμα λαμπερό και απαλό. 

Tip: Αμέσως μετά το ντους κι ενώ το δέρμα είναι ακόμη νωπό απλώνετε για γενναία δόση after sun σε όλο το σώμα επιμένοντας στα σημεία που ταλαιπωρούνται περισσότερο από τον ήλιο όπως είναι το ντεκολτέ, τα πόδια και τα χέρια σας.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει, ανάλογα με την υφή, τις ιδιότητες ή το άρωμα.

 

Korres Cooling After Sun Gel: Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Με Γιαούρτι στη σύνθεση του, πλούσιο σε λακτόζη, πρωτεΐνες ιχνοστοιχεία, βιταμίνες αλλά και φυτικά εκχυλίσματα.

 

Nuxe Sun Refreshing After Sun: Με υάκινθο και ηλίανθο που αφήνουν ένα εξωτικό άρωμα στο δέρμα.

 

Caudalie Tan Prolonging After Sun Lotion: Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα χάρη στην aloe vera που περιέχει.

 

Nivea After Sun Sensitive: Με Bio Aloe Vera και σε μορφή τζελ που απλώνεται εύκολα και χαρίζει μια έντονη αίσθηση δροσιάς.

 

Vichy Ideal Soleil Hydrating After Sun Milk: Κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Lancaster Sun Sensitive After Sun Repairing Balm: Καταπραΰνει, ενυδατώνει και παρατείνει το μαύρισμα.

 

Frezyderm After Sun Mousse: Σε μορφή αφρού, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Garnier Ambre Solaire Sensitive After Sun Repairing Milk: Εμπλουτισμένο με Cold Cream, έναν ενυδατικό παράγοντα που διαρκεί 24 ώρες.

Read More

And More