Cleansing balm: Το προϊόν με τα πολλαπλά οφέλη που ανανεώνει την επιδερμίδα σε λίγα λεπτά

Καθαρισμός προσώπου: Γνωρίζεις ήδη πως είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στην καθημερινή σου ρουτίνα κι εκείνο που δεν επιτρέπεται να παρακάμψεις όσο βιαστική ή κουρασμένη κι αν είσαι. Όποιο κι αν είναι το προϊόν που έχεις επιλέξει να χρησιμοποιείς θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου, απομακρύνει ακόμη και το πιο μικρό ίχνος μακιγιάζ και ρύπων ενώ παράλληλα την αφήνει απαλή και ενυδατωμένη. 

Πιθανότατα, πριν από μερικά χρόνια τα προϊόντα καθαρισμού άφηναν μια αίσθηση ξηρότητας στο δέρμα και αυτό σε έκανε να πιστεύεις ότι μόνο έτσι το δέρμα σου είναι απόλυτα καθαρό. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησες πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αμέσως μετά τον καθαρισμό πρέπει να είναι λαμπερό, απαλό, ενυδατωμένο και έτοιμο να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να σου εκμυστηρευτώ ένα μικρό μυστικό και πιο συγκεκριμένα μια φόρμουλα που πρέπει να δοκιμάσεις αφού είναι εκείνη εκτός από τέλειο καθαρισμό χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινο φινίρισμα. Πρόκειται για το cleansing balm που είναι στ’ αλήθεια “βάλσαμο” και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας χρήση. 

Αν και η υφή του συνήθως θυμίζει “butter” προϊόν δεν αφήνει λιπαρότητα. Αντιθέτως, αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό γίνεται super απαλό και αποτελεσματικό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μασάζ με κυκλικές κινήσεις και να το ξεπλύνεις καλά με άφθονο νερό. Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το πρώτο ή το καινούριο σου cleansing balm στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. 

Dior Prestige Le Baume Demaquillant: Ένα balm με κερί από τριαντάφυλλο που μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μεταμορφώνεται αρχικά σε έλαιο και στη συνέχεια σε μεταξένιο γαλάκτωμα. Αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ και είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε γλυκερίνη διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης αφήνοντας το δέρμα απίστευτα απαλό, ελαστικό, άνετο και φωτεινό. 

Augustinus Bader The Cleansing Balm: Ένα θρεπτικό βάλσαμο καθαρισμού που αφαιρεί ρύπους, λιπαρότητα και μακιγιάζ χωρίς
να διαταράσσει τον φραγμό του δέρματος. Η στερεή υφή του λιώνει και αποκτά milky υφή. Δεν φράζει τους πόρους και είναι ιδανικό ακόμη και για τις λιπαρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Wishful Clean Genie Cleansing Butter: Εμπλουτισμένο με πράσινο τσάι και μαλαχίτη, πρόκειται για μια φόρμουλα που καθαρίζει σε βάθος αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Παράλληλα καταπραΰνει και θρέφει.

Bobbi Brown Extra Cleansing Balm: Προϊόν με πλούσια υφή με έλαιο πορτοκαλιού και γλυκερίνη στη σύνθεση του που προσφέρει θρέψη στο δέρμα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού καθώς επίσης σφριγηλή όψη και μια έντονη αίσθηση αναζωογόνησης.  

La Prairie Supreme Balm Cleanser: Ένα balm που μετατρέπεται σε πολυτελές έλαιο και τέλος σε απαλό γαλάκτωμα. Τα αντιοξειδωτικά και ενεργά ενυδατικά στοιχεία που περιέχει καθώς και Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που γεμίζει την επιδερμίδα με ενέργεια ανανεώνουν το δέρμα απομακρύνοντας κάθε ίχνος μακιγιάζ αλλά και τα σημάδια κούρασης που προκαλεί το stress. 

 

 

Read More

And More