Diamond Skin: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα τάση που θέλει το δέρμα να λάμπει σαν διαμάντι

Οι τάσεις δεν περιορίζονται στο μακιγιάζ και τα μαλλιά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πλέον κι εκείνες που έχουν να κάνουν με την επιδερμίδα και πιο συγκεκριμένα με τη βάση. Αν δεν είσαι fan του ματ φινιρίσματος που είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα looks των celebrities τον τελευταίο καιρό θα λατρέψεις το “Diamond Skin” trend που θέλει το δέρμα σου να λάμπει σαν διαμάντι.

Μια πινελιά πολυτέλειας και όψη πιο φωτεινή από ποτέ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς προϊόντα που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως σε κάθε σου κίνηση, ακριβώς όπως ένα τέλεια κομμένο διαμάντι. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλής αισθητικής λάμψη και φινίρισμα που θα λατρέψεις.

Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow Highlighting Fluid:  Ένα υγρό highlighter που χαρίζει άμεση λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Η ελαφριά υφή του λιώνει στο δέρμα, παρέχοντας άνεση που διαρκεί για ώρες. Χάρη στο καθαρό, διάφανο φινίρισμά του, η όψη της επιδερμίδας δείχνει άμεσα πιο λαμπερή.

Erre Due Radiance Cream: Εφαρμόζετε στα σημεία που θέλεις για να δώσετε φως μόνο του ή το αναμειγνύεις με το φον ντε τεν και το απλώνεις σε πρόσωπο και λαιμό. 

Sephora Collection Perfecting Glow Primer: Βάση  με συμπυκνωμένες χρωστικές που, κατά την εφαρμογή, σπάνε και απελευθερώνουν ένα φωτεινό nudeχρώμα που χαρίζει ομοιόμορφη όψη και αναδεικνύει διακριτικά τη λάμψη της επιδερμίδας. Χαρίζει διακριτικό, ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και σβήνει τις ατέλειες αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα λειαίνει αισθητά την υφή και κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. 

pai The Impossible Glow Highlighting and bronzing drops: Λάμψη και θρέψη μαζί από μία βιολογική σύνθεση. Οι προσαρμόσιμες σταγόνες μαυρίσματος ενισχύουν τη λάμψη, ενυδατώνουν σε βάθος, προσφέρουν απαλότητα και λείανση ενώ παράλληλα χαρίζουν φυσική λάμψη. 

Laneige Glowy Makeup Serum: Ορός μακιγιάζ που ενυδατώνει, ρυθμίζει την λιπαρότητα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Περιέχει στη σύνθεση του πούδρα από διαμάντι 100% φυσικής προέλευσης που προσφέρει διακριτική, ιριδίζουσα λάμψη. Τα κηραμίδια, τα οποία έχουν ιδιότητες παρόμοιες με εκείνες που χαρακτηρίζουν την επιφάνεια του δέρματος, ενυδατώνουν τις ξηρές επιδερμίδες, ενώ σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και την τοκοφερόλη, συστατικά γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη. Η τεχνολογία Light Fit Prep προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες και τους ερεθισμούς που προκαλούν. 

Read More

And More