Glowy skin: με αυτά τα foundation θα πετύχεις τη λαμπερή επιδερμίδα που βλέπεις στο instagram!

Photo: @iliabeauty

Με ένα πρόχειρο scroll down στο instagram σου και θα μετρήσεις δεκάδες πρόσωπα που έχουν αυτή την τέλεια λάμψη στο πρόσωπό τους! Πώς γίνεται; Πολύ skincare για το οποίο σου μιλάμε εντατικά εδώ και το σωστό foundation/tinted προϊόν skincare που δεν θα καλύψει τα πάντα αλλά, αντίθετα, θα απλώνεται πάνω στην επιδερμίδα σου σαν ένα πολύ φωτεινό πέπλο για να αναδείξει την δουλειά που έκανες με το skincare. 

Η ερώτηση των εκατομμυρίων, όμως, είναι: ποια είναι τα προϊόντα αυτά; Έχουμε τεστάρει πολλά και ορκιζόμαστε στη λάμψη που θα σου δώσουν αυτά εδώ!

Les Beige Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear, Chanel. Ένα foundation από τον θρυλικό οίκο Chanel που προσφέρει ελαφριά έως μεσαία κάλυψη και θα σου δώσει την υγιή λάμψη που πάντα ήθελες. Η τεχνολογία του αντανακλά το φως ώστε να δίνει έξτρα λάμψη στο πρόσωπο, στη σύνθεσή του περιέχεται 40% νερό που δίνει βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα ενώ περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και το μπλε φως. 

 

Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector, Laura Mercier, €45.90. Πρόκειται για ένα θρυλικό προϊόν από την Laura Mercier που συνδυάζει skincare και μακιγιάζ μαζί. Στην σύνθεσή του θα βρεις βιταμίνη C και Ε, γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση, ενώ έχει και SPF30 για να είσαι προστατευμένη από τον ήλιο και φυσικά πέρλες που απογειώνουν το glowy skin αποτέλεσμα. 

 

BB Cream Nude, Erborian, Sephora, €22.95. Το Erborian είναι ένα γνήσιο κορεάτικο brand που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι best seller για όλους τους λόγους που θα διαπιστώσεις και η ίδια όταν το δοκιμάσεις! Χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι φοράς τίποτα στο πρόσωπό σου. Σαν να γεννήθηκες με αυτή την επιδερμίδα!

 

Ilia Super Serum Skin Tint SPF30, In Beauty Pharma, €49.00. Ένα από τα τελειότερα προϊόντα που λανσαρίστηκαν την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας αφού χαρίζει super λαμπερή επιδερμίδα στη στιγμή. Η σύνθεσή του είναι τόσο λεπτόρρευστη όσο ένας ορός. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι και αυτό το προϊόν: ένας ορός με χρώμα που συνδυάζει νιασιναμίδη, σκουαλένιο και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνουν σε βάθος και δίνουν αυτό το plump αποτέλεσμα. 

 

Smart Cream Foundation, Elegant, Make Me Up, €29.00.  Αυτή η κρέμα δεν λέγεται τυχαία Smart Cream! Όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου, αυτό εδώ το προϊόν θα ταιριάξει απόλυτα και αυτός είναι και ένας λόγος που την αγαπήσαμε: γιατί τώρα που παραγγέλνουμε όλοι online δεν μπαίνουν σε διλήμματα για το ποια απόχρωση να επιλέξουμε. Είναι μια και κάνει για όλες!

 

Read More

And More