Hailey Bieber: Αποκάλυψε τα δύο προϊόντα που χαρίζουν την iconic λάμψη στην επιδερμίδα της και έγινε viral

H φυσική λάμψη στην επιδερμίδα της Hailey Bieber, είναι θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα αφού πρόκειται για το look που κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει ειδικά το καλοκαίρι. Η Bieber μιλά πολύ συχνά για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης καθώς και για όλα τα αγαπημένα της skincare προϊόντα ενώ μοιράζεται video με τους followers στο TikTok όπου δείχνει τις κινήσεις της κάθε πρωί και βράδυ προκειμένου να κρατήσει το δέρμα της άψογο. 

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7069812932359540014?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fgraziadaily.co.uk%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fgraziadaily.co.uk%2Fbeauty-hair%2Fmakeup%2Fhailey-bieber-concealer-tinted-spf%2F&referer_video_id=7069812932359540014

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη που έγινε viral αυτή τη φορά αφού αποκαλύπτει τα δύο προϊόντα που την βοηθούν να χαρίσει στο δέρμα το απίθανο, λαμπερό φινίρισμα. 

Για να πετύχει το fresh look αρχικά απλώνει μικρή ποσότητα tint στα ζυγωματικά και στη συνέχεια χτενίζει τα φρύδια της. Aναμειγνύει την ενυδατική της κρέμα με μικρή ποσότητα bronze ορού και το εφαρμόζει στο πρόσωπο. Ακολουθεί το αντηλιακό με χρώμα Elta MD Clear Broad-Spectrum Tinted SPF 40. Μια ανάλαφρη φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ που προσφέρει παράλληλα έξτρα ενυδάτωση. Η τελευταία πινελιά ανήκει στο Kosas Revealer Super Creamy + Brightening Concealer. Προϊόν με αντιοξειδωτική δράση που εφαρμόζει με το ειδικό σφουγγαράκι ώστε να καλύψει τυχόν ατέλειες.

Read More

And More