Hailey Bieber: Αυτό είναι το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

 Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου it girls και η αλήθεια είναι πως κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης. Ακόμη και τα posts χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ χαλαρώνει στον καναπέ του σπιτιού της ή στις διακοπές της. Η ίδια μιλάει πολύ συχνά για της beauty συνήθειες, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί αλλά και τα μικρά μυστικά της. 

@haileybieber

Άλλωστε το δέρμα της είναι πάντα super λαμπερό και αυτό είναι το ζητούμενο όλων μας. Η Bieber δημιούργησε τη δική της beauty σειρά αποδεικνύοντας πως έχει στ’ αλήθεια εμμονή με την σωστή περιποίηση και την υγιή όψη της επιδερμίδας της. Καθώς επίσης και για την φυσική λάμψη που καταφέρνει να διατηρεί χάρη σε ένα μικρό μυστικό. Ποιο είναι; Δες στη συνέχεια όσα η ίδια αποκαλύπτει.

@haileybieber

“Ποτέ, μα ποτέ όσο κουρασμένη κι αν είμαι, όπου κι αν βρίσκομαι δεν κοιμάμαι αν δεν έχω αφαιρέσει σχολαστικά κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο μου. Ακολουθώ τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού. Αρχικά χρησιμοποιώ σαπούνι και στη συνέχεια ένα λάδι καθαρισμού. Και αν δω έστω κι ένα ίχνος αφού σκουπίσω το πρόσωπο μου με την πετσέτα το πλένω και πάλι με άφθονο νερό και τζελ ή αφρό” λέει η Bieber. 

Read More

And More