Rihanna: Αποκάλυψε την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης και είναι πιο απλή απ’ ότι φαντάζεσαι

H Rihanna διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί σε λίγους μήνες. Το αποκάλυψε με μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες στο πλάι του συντρόφου της, στον λογαριασμό της στο Instagram και όπως είναι φυσικό η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Η ίδια παραμένει ιδιαίτερα sexy αποδεικνύοντας πως η εγκυμοσύνη δεν την περιορίζει όσο αφορά στις ενδυματολογικές της επιλογές ενώ συνεχίζει να υιοθετεί απίθανα beauty looks στις επίσημες και μη εμφανίσεις της. Μόλις λάνσαρε άλλωστε ένα νέο κόκκινο κραγιόν που είναι το αγαπημένο της και δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις ΄μάλιστα μίλησε και για την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης που είναι στ’ αλήθεια μια μικρή έκπληξη μιας και πρόκειται για ότι πιο απλό και εύκολο μπορείς να φανταστείς. 

Η επιδερμίδα μου είναι λίγο ξηρή τη συγκεκριμένη περίοδο και κάποιες φορές ξεφλουδίζει. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ πάντα ένα toner και στη συνέχεια την ενυδατική μου κρέμα. Το βράδυ απλώνω την αντίστοιχη κρέμα σε μορφή τζελ και αυτό είναι όλο. Κάποιες φορές χρησιμοποιώ και το πρωί την κρέμα νύχτας” είπε η Rihanna. 

Read More

And More