Rosie Huntington-Whiteley: Δες την καθημερινή, πρωινή της ρουτίνα περιποίησης

Μετά την Kylie Jenner, έγινε γνωστή και η εγκυμοσύνη της Rosie Huntington-Whiteley που την ακολουθώ πιστά στο κανάλι της στο You Tube. Βασικότερος λόγος είναι πως οι συμβουλές περιποίησης, μακιγιάζ αλλά και hair styling είναι απλές και εύκολες. Συχνά, αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ενώ τα hacks που μαρτυρά είναι πανέξυπνα. 

Η αλήθεια είναι πως το δέρμα της είναι άψογο και αυτό οφείλεται τόσο στη σωστή, καθημερινή περιποίηση όσο και τη διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία, πολλά χρόνια. Και σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω πως δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της αλλά προσπαθώ να αποφεύγω τις υπερβολές. Επιστρέφοντας όμως στην ρουτίνα της Rosie σήμερα σου έχω ένα τέλειο video όπου δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί κάθε πρωί. 

Δες το με προσοχή. 

Ξεκινά την ημέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό με πάγο και λεμόνι. Αμέσως μετά ταμπονάρει το πρόσωπό της με μια βρεγμένη πετσέτα και συνεχίζει με τον καθαρισμό. Σειρά έχει η κρέμα ματιών. Απλώνει δύο διαφορετικούς ορούς ενυδάτωσης πριν από την κρέμα ημέρας και τέλος εφαρμόζει την αντηλιακή της καθώς και ένα lip balm που κρατά τα χείλη της ενυδατωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Read More

And More