Serum: Το προϊόν που χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη, μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης

Oρός ενυδάτωσης, σύσφιξης, αναζωογόνησης, ανάπλασης ή και όλα αυτά μαζί. Πρόκειται για το προϊόν που δεν αποχωρίζεσαι στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και μαζί με την κρέμα ημέρας και νύχτας κάνουν το τέλειο δίδυμο. Τα αγαπημένα beauty brands έχουν κάνει τεράστια βήματα όσον αφορά στις συνθέσεις δημιουργώντας φόρμουλες που αποκαθιστούν τη χαμένη υγρασία και λάμψη, λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά σημάδια όπως κηλίδες, πανάδες και ανοιχτούς πόρους. 

Κι εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το serum που καλύπτει τις δικές σου, ξεχωριστές ανάγκες. Εγώ με τη σειρά μου σου αποκαλύπτω τα 6+1 προϊόντα, ένα από τα οποία θα γίνει ο πιο πιστός σου σύμμαχος. 

Chanel Νο 1 de Chanel Revitalizing Serum: Με το εμβληματικό εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας στη σύνθεση του, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες. Πρόκειται για ένα serum που αντιμετωπίζει τα 5 σημάδια γήρανσης. Μειώνεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα, κλείνει τους πόρους και χαρίζει λάμψη και μια μοναδική αίσθηση άνεσης   

Dior One Essential Skin Booster Super Serum: Αποτοξινώνει, αναζωογονεί και ενισχύει το δέρμα καθημερινά. Ένας σύμμαχος για να αντιμετωπίσουμε τις ακτίνες UV, το άγχος και τη ρύπανση, αφού το δέρμα δέχεται σφοδρές επιθέσεις σε καθημερινή βάση.
Η λύση: το νέο One Essential με ακόμη πιο ισχυρή σύνθεση, που στοχεύει στο 100% των εξωτερικών* και για πρώτη φορά και εσωτερικών τοξινών. Με μία μόνο δόση  το δέρμα απελευθερώνεται από τις τοξίνες και μπορεί να αναγεννηθεί ανακτώντας την αρχική του λάμψη. Το δέρμα δείχνει άθικτο από ρυπογόνα σωματίδια.

Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Booster Ανάπλασης & Επανόρθωσης: Εμπλουτισμένο με Κλάσματα Προβιοτικών που καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, καθώς και με αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η Νιασιναμίδη, επανορθώνει ορατά την υγιή όψη της επιδερμίδας. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή, ανακτά την ελαστικότητά της και οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

Lancaster 365 Skin Repair Serum Youth Renewal: Ορός ενυδάτωσης που βελτιώνει την ικανότητα επιδιόρθωσης της επιδερμίδας, χάρη στα 4 θεμελιώδη ένζυμα που ενθυλακώνονται σε ένα διπλό στρώμα λιποσώματος. Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Lancaster, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία 4 λιποσωμικών ενζύμων διπλών στρωμάτων κρατά το κλειδί για μια πιο λεία, λαμπερή και πιο νεανική επιδερμίδα. Η ελαφριά υφή αυτού του “δεύτερου ορού δέρματος” εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι εξαιρετικά ευχάριστο στην εφαρμογή. Απλώνεται εύκολα και δεν κολλάει, απορροφάται γρήγορα, φαίνεται να “ενώνεται με το δέρμα”, για λάμψη που διαρκεί και απαλή και άνετη αίσθηση, 365 ημέρες το χρόνο.

Shiseido Bio-Performance Skin Filler Serum: Χάρη στην τεχνολογία MolecuShift της Shiseido, επιτρέπει στο υαλουρονικό οξύ να διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, διατηρώντας παράλληλα την ενυδατική δράση του στον μέγιστο βαθμό. Infill Serum Νυκτός που προσφέρει   έντονη και άμεση διείσδυση συμπυκνωμένου Υαλουρονικού Οξέος στην επιδερμίδα και Full Expansion Serum Ημέρας με συμπυκνωμένο Υαλουρονικό Οξύ που διαστέλλεται στο αρχικό του μέγεθος, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα της επιδερμίδας  προσφέροντας ταυτόχρονα ορατή σύσφιγξη και λείανση.

Nivea Hyaluron Cellular Filler:  Με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα μανόλιας και κρεατίνη, επιταχύνει την ανάπλαση της ίδιας της επιδερμίδας, ένας δείκτης κυτταρικής ζωτικότητας και νεανικής επιδερμίδας.

 

 

Read More

And More