Shimmer body oil: Το προϊόν που θα χαρίσει μοναδική λάμψη στο γιορτινό σου look

Ετοιμάζεσαι για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου και οφείλεις να υιοθετήσεις το πιο εντυπωσιακό beauty look. Θα φορέσεις το υπέροχο, έξωμο φόρεμα σου, πιθανότατα mini και αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σου επιβάλλεται να είναι απαλό, με τέλειο άρωμα και απίθανες γυαλάδες. 

Και θα το πετύχεις με το κατάλληλο shimmer body oil. Το έλαιο με shimmer δηλαδή στη σύνθεση του που θα χαρίσει ελκυστικό, σέξι και απόλυτα θηλυκό εφέ σε ώμους, ντεκολτέ και πόδια. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και να αποκτήσεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Dior J’adore Gelée d’Or Shimmering Body Gel: Τζελ με περλέ και χρυσά σωματίδια στη σύνθεση του που χαρίζει μια δροσερή λάμψη στο δέρμα. Διακριτικά αρωματισμένο με τις λουλουδάτες νότες του εμβληματικού αρώματος J’adore αφήνει εκτός από υπέροχη αίσθηση, ένα ιριδίζον φινίρισμα στο ντεκολτέ και την καμπύλη των ώμων.

Huda Beauty N.Y.M.P.H. Body Drip Shimmering Dry Oil: Εμπλουτισμένο με έλαια Jojoba, αβοκάντο και βιταμίνη Ε θρέφει την επιδερμίδα χαρίζοντας μοναδική λάμψη στο δέρμα. Παράλληλα προσφέρει ιριδίζον και sun-kissed εφέ. 

 

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil:  Λάδι σώματος που δημιουργεί ένα υπέροχο shimmering αποτέλεσμα. Iδανικό για όσες γυναίκες επιθυμούν λαμπερή ελκυστική επιδερμίδα με rose gold shimmer αλλά και το υπέροχο άρωμα του Soleil Blanc.

Rituals The Ritual of Karma Soul Simmering Body Oil: Ιριδίζον λάδι σώματος με λαμπερά μικροσωματίδια ορυκτών προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία για τις αισθήσεις. Με μοναδική ξηρή υφή εμπλουτισμένη με χρυσά περλέ σωματίδια χαρίζει λαμπερή όψη στο δέρμα. Παράλληλα συνδυάζει το γλυκό, λουλουδένιο άρωμα του Ιερού Λωτού με τη θρεπτική δύναμη του Βιολογικού Λευκού Τσαγιού, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη εσάνς. 

Chanel Les Beiges Illuminating Oil Face Body and Hair: Έλαιο λάμψη κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και σώμα. Αφήνει ένα sun-kissed εφέ ενώ χαρίζει μοναδική λάμψη, θρέψη και ενυδάτωση. 

Moroccanoil Shimmering Body Oil: Λάδι με ανάλαφρη σύνθεση και εξωτικό άρωμα προσφέρει διακριτική λάμψη στο σώμα. 

 

Read More

And More