Thirsty eyes! 7 απολαυστικά προϊόντα που θα ξεκουράσουν και θα ενυδατώσουν τα μάτια σου!

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και χωρίς σμηγματογόνους αδένες. Μετάφραση: η περιοχή γύρω από τα μάτια σπάει πολύ πιο εύκολα από το υπόλοιπο πρόσωπο γιατί ακριβώς δεν υπάρχει το σμήγμα που ενισχύει την ελαστικότητα. Από την άλλη πλέον όλοι μας περνάμε άπειρες ώρες μπροστά από τα κινητά και τις οθόνες των υπολογιστών με αποτέλεσμα τα μάτια μας να κουράζονται. 

Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, για να φροντίσεις τα μάτια σου όπως τους αξίζει; Ενυδάτωση και δροσιά! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δέκα πιο απολαυστικά προϊόντα που θα ξεκουράσουν και θα φροντίσουν την περιοχή των ματιών. PS: για να απογειώσεις την ανακούφιση φύλαξε αυτά τα προϊόντα στο ψυγείο!

Κρέμα ματιών για 48ωρη ενυδάτωση, Korres. Αν έχεις δοκιμάσει έστω ένα προϊόν από τη σειρά Ελληνικό Γιαούρτι Korres θα ξέρεις την άμεση ανακούφιση που αισθάνεσαι στην επιδερμίδα σου. Το συγκεκριμένο προϊόν για τα μάτια εμπλουτισμένο με πρε και προ-βιοτικά είναι ιδανικό για σακούλες, μαύρους κύκλους και πρηξίματα. 

Sentara Holistic Face Roller Black Obsidian, In Beauty Pharma, €46.00. Είναι η αγαπημένη συνήθεια κάθε beauty addict: ένα face roller στο ψυγείο και έπειτα μασάζ σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας. Η μικρή μεριά του roller είναι και για πιο… μικρές περιοχές του προσώπου όπως αυτή κάτω από τα μάτια. Κάνε μασάζ κάθε πρωί αφού έχεις απλώσει την κρέμα σου και την ίδια στιγμή θα δεις μεγάλη διαφορά και στις σακούλες αφού το κρύο σε συνδυασμό με το μασάζ βοηθούν στην αποσυμφόρηση. 

Δροσιστικό gel ενυδάτωσης για τα μάτια, Aqua Beelicious, Apivita, €18.10. Δύο από τα βασικά συστατικά αυτής της κρέμας ματιών είναι το υαλουρονικό οξύ, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και πράσινο τσάι που ανακουφίζει και μειώνει τα σημάδια κούρασης. Επιπλέον, διαθέτει roll- on applicator που εξασφαλίζει άμεσα δροσιστική αίσθηση. 

 

Cooling Eye Mask Sunday Rain, €11.50. Η καλύτερη θεραπεία για hangover αλλά και για μια εξαντλητική μέρα μπροστά από τον υπολογιστή. Βάλε αυτή τη μάσκα ματιών για μια ώρα στην κατάψυξη ώστε να παγώσει κι έπειτα τοποθέτησέ την στα μάτια σου για δέκα λεπτά ή και περισσότερο. Απλώς απολαυστική!

Restoring Night Eye Gel, Patchology, €40.95. Οι κρέμες ματιών σε μορφή patch είναι πάντα πολύ ανακουφιστικές! Άπλωσέ τις σε καθαρή επιδερμίδα πριν πέσεις για ύπνο και διατήρησέ τις για πέντε λεπτά. Και σε αυτή την περίπτωση των eye patches ισχύει ο ίδιος κανόνας: για μέγιστη ανακούφιση φύλαξέ τα στο ψυγείο. 

 

La Mer The Eye Blam Intense, €160,00. Αυτό το καταπραϋντικό, γρήγορα διεισδυτικό balm για τα μάτια λειαίνει, μειώνει ορατά το πρήξιμο και προσφέρει ξεκούραστη όψη. Βαθιά ενυδατικό, αυτό το εξαιρετικά πολυτελές balm ενυδατώνει, συνθέτει και λειαίνει ορατά τις γραμμές, τις ρυτίδες και άλλα σημάδια κούρασης. Bonus: το applicator με το μεταλλικό άκρο που μεγιστοποιεί την αίσθηση δροσιάς. 

 

 

 

 

Moisturizing Eye Bomb, Belif, €40.95. Σαν ένα μπάνιο ενυδάτωσης για την περιοχή των ματιών! Έτσι την περιέγραψαν όσοι την χρησιμοποίησαν! 

Read More

And More